Sandacz23 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Czy ktoś miał styczność z tym kołowrotkiem ? Daiwa Liberty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Podobno ktoś miał...Panie, nie wpitalaj się Pan w takie wynalazki bo za wyjątkiem napisu, to bardzomocnotakiesobie "konstrukcje"...Skoro prosto z Japonii (gdzie jak wiadomo nie jest najtaniej), oferują toto za 50-70 $ z bezpłatną wysyłką do Polski, to możesz być pewny, że szału nie ma, a raczej wręcz przeciwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Posłuchaj Pana Tomasza . Lepiej kupić coś sprawdzonego. Chyba że lubisz uczyć się na własnych błędach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Dzięki tyle mi wystarczy. Wiem już, że nie "kupiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Tak też czytałem w innym wątku, że Pan kombinujesz nad "wymianą środka lokomocji"... Jak chcesz sobie rzeczywiście "podnieść poziom i komfort, i w ogóle", to pokombinuj szybko nad tym:http://allegro.pl/daiwa-fuego-2500-nowy-japan-i4713963384.htmlZnając realia, to nie sądzę żeby cena jakoś drastycznie urosła... A porównując tego czerwoniaka z zabawkami typu Liberty, Procaster, Exceler, Dupeler, to cenowo jakoś potwornie nie odbiega, za to jakościowo to są dwa różne Światy... Jakbyś Pan miał do wyboru czerstwą bułę sprzed trzech dni i świeżutkie ciacho z kremem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wyglada jak deko odswiezony Exceler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A mi wygląda prawie jak Procaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Posiadam coś podobnego do Liberty tylko zwie się Revros, nie jest to jakieś WOW!, ale roboty się nie boi a mam go jakieś 3 lata i śmiga trochę tylko terkocze pod większym obciążeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi