Skocz do zawartości
  • 0

Jerkbait.pl AD 2014 - dokad zmierza ¿?

Guzu

Pytanie

Witam,

Pozwalam sobie zalozyc ten watek w zwiazku ze stwierdzona przeze mnie, a niezwykle mnie smucaca, sytuacja.

Otoz, zauwazylem, ku mojemu niezmiernemu smutkowi, postepujaca nieobecnosc grona redakcyjnego jerkbait.pl w codziennosci forum.

Brak aktywnosci na forum takich osob jak 

@remek

@friko

@gumofilc

Kazdemu, kto czuje sie jakos zwiazany z jerkbait.pl z pewnoscia rzucil sie w oczy.

Pozwolilem zatem sobie zalozyc ten watek  w stosownym dziale...

Pytanie do Redaktorow :

Panowie, czy to element jakiegos szerszego planu wylonienia nowej redakcji w miejsce tych nieobecnych ? czy tez sa jakies inne powody takiego obrotu sprawy ? Dokad zmierza jerkbait.pl ? 

Mam nadzieje, ze u wszystkich nieobecnych wszystko w porzadku

Pozdrawiam

Guzu

• Like 12

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Z pociągu jerkbait.pl wysiadło wielu znakomitych gości. Ludzie, dla których zaglądałem tu przed laty i z których doświadczenia czerpałem garściami. Niektórzy z nich czasami pojawiają się na peronie, ale chyba tylko po to, by upewnić się, czy to wciąż jedzie, czy już się wykoleiło.

Dlaczego? Czy dlatego, że forum powoli dominują (głównie aktywnością) analfabeci? Czy dlatego, że formuła się wyczerpała i nie ma sensu przerzucać tych samych kotletów, od dawna zimnych, ale wciąż wywlekanych przez nowoprzybyłych? Mogę tylko zgadywać.

Cieszę się, że kilku z nich wciąż tu jest. Wiem też, jak choćby po założeniu tego tematu, a także z prywatnych rozmów, że myślimy tak samo, w tym względzie. Tylko... nic z tego nie wynika.

Edytowane przez Dienekes
  • Like 7

• 0

Ja natomiast widzę to w ten sposób, że my nawet bez wysokiej aktywności grona redakcyjnego prezentujemy poziom forum wyróżniający się na tle innych wędkarskich a przynajmniej jesteśmy w czołówce. Wpisy stanowiące wyjątki(niestety nie tak rzadkie jakby się chciało) tylko potwierdzają regułę. Aktywność użytkowników prezentujących niski poziom merytoryczny umiera natomiast śmiercią naturalną prędzej czy później ze względów afirmacyjnych.

• 0

Widzę że jesienne szarugi niektórych pchaja w kierunku melancholii i mysli o przemijaniu.

Moim mało znaczącym zdaniem Pilota nie ma juz dawno,zostało kilka stewardess.

Być może kiedyś ktoras gruba Ryba zabierze głos w tej rozmowie tu i dowiemy się czegoś więcej.

Pozdrawiam

• Like 1

• 0

nie mam zamiaru nikogo usprawiedliwiac, adresaci postu daniela sa w stanie sami sie wypowiedziec w temacie, jezeli tylko beda chcieli lub mogli, co nie zmienia, powiedzmy 'smutnego' faktu, iz rzeczywiscie nie wszyscy czlonkowie redakcji sa na forum tak czesto jak moznaby sie tego spodziewac i nie odpowiadaja na posty, i pytania userow, jednak nie zapominajmy o tym, ze nie tylko forum sie zyje ... mnie osobiscie bardziej nie podobaja sie inne sytuacje dziejace sie na tej stronie, bedacej obecnie tylko cieniem swojej wczesniejszej swietnosci

• Like 3

• 0

Witam :)

Nawiązując do tematu AD 2014 - mieliśmy trzy fajne zloty:  Turawa w czerwcu, Storsjon we wrześniu (relacja niebawem ukaże się na stronie) a wczoraj z remkiem bylismy na zlocie organizowanym przez @jokera nad jeziorem Soczewka.  Pozwala mi to powiedzieć ze jerkbait zyje i ma się dobrze. Z różnych przyczyn, głownie zawodowych - rzeczywiście ja czy remek jestesmy troche mniej widoczni na forum, od czasu do czasu każdy ma w życiu taki moment i nie ma co rozwijać tego tematu. Nie znaczy to jednak że nic się nie dzieje, ze nic nie jest planowane itp - po prostu nie wszystko widać :) mam nadzieje ze za jakiś czas efekty beda widoczne na stronie.

Bardzo dziękuję wszystkim za pamięć i za troskę, odbieram to jako wyraz Waszego zaangazowania w portal. Mam nadzieję że trochę Was uspokoiłem ;)  na melancholie i przemijanie pomaga z reguły wyprawa na ryby, kończy się przydługie lato, woda się schładza, będą gryzły.... enjoy !

Pozdrawiam,

• Like 11

• 0

Witam :)

Nawiązując do tematu AD 2014 - mieliśmy trzy fajne zloty:  Turawa w czerwcu, Storsjon we wrześniu (relacja niebawem ukaże się na stronie) a wczoraj z remkiem bylismy na zlocie organizowanym przez @jokera nad jeziorem Soczewka.  Pozwala mi to powiedzieć ze jerkbait zyje i ma się dobrze. Z różnych przyczyn, głownie zawodowych - rzeczywiście ja czy remek jestesmy troche mniej widoczni na forum, od czasu do czasu każdy ma w życiu taki moment i nie ma co rozwijać tego tematu. Nie znaczy to jednak że nic się nie dzieje, ze nic nie jest planowane itp - po prostu nie wszystko widać :) mam nadzieje ze za jakiś czas efekty beda widoczne na stronie.

Bardzo dziękuję wszystkim za pamięć i za troskę, odbieram to jako wyraz Waszego zaangazowania w portal. Mam nadzieję że trochę Was uspokoiłem ;)  na melancholie i przemijanie pomaga z reguły wyprawa na ryby, kończy się przydługie lato, woda się schładza, będą gryzły.... enjoy !

Pozdrawiam,

Bardzo pozytywnie i budujaco - DZIEKI!

Pozdrawiam

Guzu

• Like 1

• 0

Nic straconego, myślę że nie był to ostatni zlot jerkbaita ;)  Natomiast z całą pewnością był to zlot wyróżniający się pod względem wielkości łowionych ryb - niektórzy uczestnicy poprawili na nim swoje życiówki, i to po kilka razy - ale więcej nie powiem  :ph34r:

• 0

Nic straconego, myślę że nie był to ostatni zlot jerkbaita ;)

Chyba, że znowu będzie jednocześnie więcej powiadomionych, niż dostępnych miejsc i jak ktoś będzie chciał choć dzień, lub dwa do namysłu i konsultacji z bliskimi, to usłyszy, że generalnie tematu nie było...