Skocz do zawartości
  • 0

Jerkbait.pl AD 2014 - dokad zmierza ¿?

Guzu

Pytanie

Witam,

Pozwalam sobie zalozyc ten watek w zwiazku ze stwierdzona przeze mnie, a niezwykle mnie smucaca, sytuacja.

Otoz, zauwazylem, ku mojemu niezmiernemu smutkowi, postepujaca nieobecnosc grona redakcyjnego jerkbait.pl w codziennosci forum.

Brak aktywnosci na forum takich osob jak 

@remek

@friko

@gumofilc

Kazdemu, kto czuje sie jakos zwiazany z jerkbait.pl z pewnoscia rzucil sie w oczy.

Pozwolilem zatem sobie zalozyc ten watek  w stosownym dziale...

Pytanie do Redaktorow :

Panowie, czy to element jakiegos szerszego planu wylonienia nowej redakcji w miejsce tych nieobecnych ? czy tez sa jakies inne powody takiego obrotu sprawy ? Dokad zmierza jerkbait.pl ? 

Mam nadzieje, ze u wszystkich nieobecnych wszystko w porzadku

Pozdrawiam

Guzu

• Like 12

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Skippi???

Dlaczego bierzecie mnie za kogoś innego? Najpierw kol. Dagon, teraz Ty... Jestem Fugazi, jestem nowy i niech tak zostanie.

Rozumiem że ów Skippi to musiał być ktoś... :)

Nie narzekaj, mogłeś zostać wilkiem, tutaj paranoja jest dość popularnym zjawiskiem ;) .

• Like 1

• 0

I 2 strony bez wiązku z tematem wątku.

Tak... ponoć 500 lat temu odkopano kamień z inskrypcją: " klęski w pogodzie, ludzie zwaśnieni i co najgorsze młodzież starszych się nie słucha, poglądy nieznośne wyraża... będzie wojna albo czasy złe idą"...

• 0

Tak, ja to Robert, coś nie teges ? :lol:

I ja Robert. Tylko czy Ty to ten czy tamten Robert? Bo jak Ty to Ty to OK ale jak Ty to tamten (którego imienia nie można wymieniać)?

...to zbyt skomplikowane. Albert E. może by to ogarnął :blink: :D

Edytowane przez BOB1

• 0

Może też w przyszłości j.pl będzie zmierzał w stronę forum otwartego i jeszcze bardziej kulturalnego , co może wykluczy po wsze czasy zbiorowe nagonki , tropienie i przesadne , bezsensowne sekowanie - kto chce niech zostanie . Co z kolei wcale nie musi doprowadzić do zmiany naszego , tak świetnie trafionego logo , na jakieś bardziej tęczowe albo inaczej choooyowe . Ale niech to będzie męskie forum .. bez latania na skargę :)

• 0

Jestem jak najbardziej za. 

Za tym męskim forum oczywiście.  :)

Gdzie facet, nie tylko z przyrodzenia, zachowuje się jak mężczyzna, nie próbując wielokrotnie robić durniów z kolegów i moderacji, kłamiąc, kręcąc, udając.

Gdzie raz (wiele razy) wykopany, potrafi unieść się dumą i nie bawiąc się w maskarady, odejść, lub przynajmniej nie ściemniać, zostając.

Co do nagonki (której nie było) to powtórzę, co raz już pisałem - przyganiał kocioł ...  ;)

Edytowane przez Dagon
  • Like 7

• 0

Nic chyba wspólnego nie ma męskość z wszechobecnym duchem Big Brother , ani relegacją niewygodnych użytkowników - co jest także tu obyczajem . Zgadzam się zaś co do tego , że występować publicznie pod własnym nazwiskiem jest formą najbardziej godną .. ale dużo mniej wygodną :)

• Like 1