Pozwalam sobie zalozyc ten watek w zwiazku ze stwierdzona przeze mnie, a niezwykle mnie smucaca, sytuacja.
Otoz, zauwazylem, ku mojemu niezmiernemu smutkowi, postepujaca nieobecnosc grona redakcyjnego jerkbait.pl w codziennosci forum.
Brak aktywnosci na forum takich osob jak
@remek
@friko
@gumofilc
Kazdemu, kto czuje sie jakos zwiazany z jerkbait.pl z pewnoscia rzucil sie w oczy.
Pozwolilem zatem sobie zalozyc ten watek w stosownym dziale...
Pytanie do Redaktorow :
Panowie, czy to element jakiegos szerszego planu wylonienia nowej redakcji w miejsce tych nieobecnych ? czy tez sa jakies inne powody takiego obrotu sprawy ? Dokad zmierza jerkbait.pl ?
Mam nadzieje, ze u wszystkich nieobecnych wszystko w porzadku
Pytanie
Guzu
Witam,
Pozwalam sobie zalozyc ten watek w zwiazku ze stwierdzona przeze mnie, a niezwykle mnie smucaca, sytuacja.
Otoz, zauwazylem, ku mojemu niezmiernemu smutkowi, postepujaca nieobecnosc grona redakcyjnego jerkbait.pl w codziennosci forum.
Brak aktywnosci na forum takich osob jak
@remek
@friko
@gumofilc
Kazdemu, kto czuje sie jakos zwiazany z jerkbait.pl z pewnoscia rzucil sie w oczy.
Pozwolilem zatem sobie zalozyc ten watek w stosownym dziale...
Pytanie do Redaktorow :
Panowie, czy to element jakiegos szerszego planu wylonienia nowej redakcji w miejsce tych nieobecnych ? czy tez sa jakies inne powody takiego obrotu sprawy ? Dokad zmierza jerkbait.pl ?
Mam nadzieje, ze u wszystkich nieobecnych wszystko w porzadku
Pozdrawiam
Guzu
Top użytkownicy dla tego pytania
14
9
8
8
Popularne dni
30 Paź
43
27 Paź
23
26 Paź
17
8 Lis
15
Top użytkownicy dla tego pytania
Dienekes 14 odpowiedzi
Friko 9 odpowiedzi
BOB1 8 odpowiedzi
Fugazi 8 odpowiedzi
Popularne dni
30 Paź 2014
43 odpowiedzi
27 Paź 2014
23 odpowiedzi
26 Paź 2014
17 odpowiedzi
8 Lis 2014
15 odpowiedzi
Popularne posty
Friko
Zastanawiam się czy nie przenieść tego wątku do "cafe" i nie połączyć z "jerkbait" się śmieje, bo naprawdę nieźle się tu idzie ubawić - bez cienia złośliwości to piszę, w pozytywnym sensie W ci
Guzu
Witam, Pozwalam sobie zalozyc ten watek w zwiazku ze stwierdzona przeze mnie, a niezwykle mnie smucaca, sytuacja. Otoz, zauwazylem, ku mojemu niezmiernemu smutkowi, postepujaca nieobecnosc grona red
krzysiek
Ja też sobie niebawem robię zlot - sześcioosobowy i to międzynarodowy Mam nadzieję, że nie będę musiał zakładać Jerkbait III. Myślę Friko, że nazywanie prywatnego spotkania, dedykowanego do ograniczo
Opublikowane grafiki
142 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi