dekosz Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 WitamW połowię czerwca jadę do Kętrzyna oczywiście chciałbym zabrać ze sobą jakieś wędeczki Czy jest ktoś z użytkowników z tamtych stron? Jakie jeziorka, może rzeki odwiedzić w poszukiwaniu drapieżników? Czy jest możliwość łowienia z brzegu czy raczej potrzeba łodzi, jak z wypożyczalniami ? Jakby ktoś miał ochotę chętny jestem na spotkanie nad wodą. Pozdrawiam dekosz PS. Jeżeli ktoś nie chce pisać na forum to podaje moje gg 6754432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Moja narzeczona jest z Kętrzyna, to też czasem zdarza mi się tam przebywać. Z mojego wywiadu internetowo- miejscowego wynika, że jeżeli chcesz połowić na w miarę rybnym jeziorze w bezpośredniej okolicy...to lepiej idź się poopalać <_< W okolicy mnóstwo jezior, w samym kętrzynie niewielkie bajorko dostępne do wędkowania z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Kolego powiem ze masz nie najgorzej. Najbliżej jest jezioro Moj, a wnim sporo sandacza, leszcza i ładny okoń.W tym paskudnym stawie w środku tego obłąkanego miasta jest jeziorko, w nim mozesz zlowic dosłownie wszystko, ja złowiłem suma clariasa, ktos inny zółwia. dobre miejsce to kanał mazurskiw mamerkach koło mostu, niedaleko wilczego szanca tez jest jeziorko kwiedzina , miałem tam trochu szczupaka leszczyków jakies okonki.To wsztystko należy do PZW.a jesli szukasz grubej wody to 35 km dalej jest Giżycko a o nim opowiadać chyba nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Odświeżę temat. Jak na uczelni wszystko dobrze się ułoży, wybieram się na tydzień do Kętrzyna. Czy jest może ktoś z okolic i mógłby polecić jakieś jezioro, gdzie można byłoby spróbować swoich sił w łowieniu szczupaków/okoni ?Wersminie znam....szukam czegoś spokojniejszego z mniejszą presją Mój odpada z braku miejsc do wędkowania z brzegu, wypożyczyć łódki też nie ma gdzie :/ Będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi. Może ktoś będzie miał ochotę na wspólny wypad ? Pozdrawiam Kuba Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Hej Prawdopodobnie od połowy marca do końca kwietnia będę w Kętrzynie Jest gdze tam na ryby wyskoczyć ? Nie daleko jest Wersmina ale nie wiem co tam w marcu czy kwietniu będzie można szukać Ktoś coś podpowie ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 W tamtych okolicach to chyba problemu z ilościa możliwości nie masz wszedzie woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 a rzeka Guber? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) W tamtych okolicach to chyba problemu z ilościa możliwości nie masz wszedzie wodaW większości bezrybna Potrzebuje namiary na jakaś woda gdzie faktycznie coś można połowić.Moze być komercja Edytowane 10 Stycznia 2018 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) a rzeka Guber?A lowiłeś tam ? Edytowane 10 Stycznia 2018 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 jeśli dobrze kojarzę, regulamin Wersminii dopuszcza łowienie w kwietniu.chyba kiedyś toczyła się dyskusja, czy w ogóle może w świetle przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) jeśli dobrze kojarzę, regulamin Wersminii dopuszcza łowienie w kwietniu.chyba kiedyś toczyła się dyskusja, czy w ogóle może w świetle przepisów. Ja tam już byłem Trudny teren Bez łódki jeszcze ciężej W prawdzie z lodka by nie było problemu bo znam osobiście właściciela i łódkę mi udostępni tyle że tam jest straszna kicha z rybą A w kwietniu to za bardzo ie ma co tam polowic Edytowane 10 Stycznia 2018 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 A lowiłeś tam ?Nie, dlatego pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Nie, dlatego pytam...To żeśmy sobie pogadali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Śmieszy mnie jak ktoś twierdzi że obok Kętrzyna nie ma ryb,że Guber jest pusty.. myśle że większość nawet kija nie moczyła,wiecej dla mnie:) pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Śmieszy mnie jak ktoś twierdzi że obok Kętrzyna nie ma ryb,że Guber jest pusty.. myśle że większość nawet kija nie moczyła,wiecej dla mnie:) pozdroDamian bo większość "niedzielniaków" jedzie na wielkie ryby,płynie pod trzcinki ,kilka razy rzuci zmienia miejsce ,znowu kilka rzutów i tak 5 miejsc bez brania i stąd takie stwierdzenie A sam wiesz jak to wygląda w żczywistości takie polowanie na Grube Oksy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Damian bo większość "niedzielniaków" jedzie na wielkie ryby,płynie pod trzcinki ,kilka razy rzuci zmienia miejsce ,znowu kilka rzutów i tak 5 miejsc bez brania i stąd takie stwierdzenie A sam wiesz jak to wygląda w żczywistości takie polowanie na Grube Oksy hehe Moim zdaniem to stereotyp że mazury to pustynia bez ryb, są wody jak najbardziej bez rybne,ale jest sporo akwenów z pieknymi rybami,nie mam problemu złowić jakiegokolwiek gatunku czy szczupak,okoń,sandacz i ryby rzeczne, jeśli wybierasz się na dwa dni i chcesz świat zwojować ,czy to będzie łowisko zagraniczne czy Polskie ciężki temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor84 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Śmieszy mnie jak ktoś twierdzi że obok Kętrzyna nie ma ryb,że Guber jest pusty.. myśle że większość nawet kija nie moczyła,wiecej dla mnie:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor84 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Guber uwiebiałem tam łowić okonie i szczupaki, nie byłem już ponad 10 lat, kiedyś można było super połowić, ciekawe czy dalej tak jest. Pamiętam jak trzeba było się rozejrzeć czy siatka nie stoi tyle tego było, teraz jeszcze sie trafia? Edytowane 9 Listopada 2019 przez Wiktor84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Hej, J. Mój. Ktoś zna temat i wie czy z brzegu jest szansa na fajnego okonia, lub sandacza? Dziewczyna chce nad tam na weekend zabrać i nie wiem czego się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Hej, J. Mój. Ktoś zna temat i wie czy z brzegu jest szansa na fajnego okonia, lub sandacza? Dziewczyna chce nad tam na weekend zabrać i nie wiem czego się spodziewaćByłem ostatnie dwa tygodnie września. Dużo drobnego szczupaka i okonia, woda z brzegu słabo dostępna, poza kilkoma pomostami i plaży od strony wsi Czerniki. Sandacze jakieś przez te dwa tygodnie się trafiły, ale bez szału, łowiłem z łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi