Nales Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak mam rozumieć w rękawiczkach Keitech Salt Game Gloves rozmiar LL , LLL . Potrzebuję normalnego LKupiłeś te rękawiczki? Jak się sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Nie kupiłem jeszcze. Jak znajdę chwilę to dryndnę do jakiegoś sprzedawcy i wypytam o rozmiar. Na ryby i tak dopiero w 2021 startuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Przyszły imax Oceanic i scierra sensi-dry. Są bardzo fajne... Ale do łowienia się nie nadadzą. Są zdecydowanie zbyt grube i czucia to w nich nie będzie. Będą do chodzenia zima... Jeszcze zamówię chyba scierra lite lateksowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Przyszły imax Oceanic i scierra sensi-dry. Są bardzo fajne... Ale do łowienia się nie nadadzą. Są zdecydowanie zbyt grube i czucia to w nich nie będzie. Będą do chodzenia zima... Jeszcze zamówię chyba scierra lite lateksowe. Ja bym powiedział, że to kwestie bardzo indywidualne ... Do micro przynęt na pewno nie, ale do wypuszczenia okonika nawet 12 czy 15 cm. nadają się według mnie całkiem dobrze. Do zmiany przynęty po prostu zdejmuję. A i dodam, że posiadam obydwa modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Może kwestia przyzwyczajenia. A używałeś scierra lite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Może kwestia przyzwyczajenia. A używałeś scierra lite? Nie, scierra lite nie używałem. Moim zdaniem tak naprawdę to bardziej przeszkadza to, że pod rzepami nie ma jakiegoś rozciągliwego materiału i po prostu wiatr tam zawiewa konkretnie zwłaszcza jak jest na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankaraś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Ja używam rękawiczek rowerowych jesiennych i latem letnich kolarskich.Mozna sobie dobrać.Jest duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juko Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Cześć.Na Laponię od komarów, meszek i innego dziadostwa co polecacie? Okres czerwiec - lipiec.Oprócz rękawiczek dopnę się jeszcze z kapeluszem z moskitierą.Co Wam się sprawdzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Cześć.Na Laponię od komarów, meszek i innego dziadostwa co polecacie? Okres czerwiec - lipiec.Oprócz rękawiczek dopnę się jeszcze z kapeluszem z moskitierą.Co Wam się sprawdzało?Ja używam rękawic roboczych Guide 5126 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Grzesiek, popatrz na rękawiczki treningowe "na siłownię", możesz też zafundować sobie jakieś "muchowe", np. Atom Gloves prod. Vision, Solar Pro Trapera albo SolarFlex SunGlove Simmsa.Zapewne inne firmy produkujące rzeczy dla muszkarzy też coś mają w ofercie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca A tutaj akurat ktoś sprzedaje - https://jerkbait.pl/topic/198294-r%C4%99kawiczki-patagonia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Nie lubię, używam kiedy muszęhttps://allegro.pl/oferta/rekawice-bez-palcow-scierra-neo-stretch-xl-15281466211latemhttps://allegro.pl/oferta/rekawice-savage-gear-bez-palcow-marine-xl-16523423368 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Z rowerowych rękawiczek mogę rekomendować ten model:https://photos.app.goo.gl/jZWqza1zhi41g3Yh9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Z letnich typu UPF 50 kupiłem w dobrej cenie te z linku. Super wykonanie i wygoda. https://www.decathlon.pl/p/rekawice-wedkarskie-caperlan-500-anty-uv-mitenki/_/R-p-333549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Spytam z ciekawości - oprócz kwestii komarowej, po co rękawiczki latem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Spytam z ciekawości - oprócz kwestii komarowej, po co rękawiczki latem?Za dnia, z filtrem UV, chronią dłonie przed słońcem, Obniżają temperaturę ciała, zmniejszają ryzyko raka skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Za dnia, z filtrem UV, chronią dłonie przed słońcem, Obniżają temperaturę ciała, zmniejszają ryzyko raka skóry. Budowlańcy, murarze, dekarze, drogowcy - całe lato bez koszulek, bez rękawiczek i żyją. A okazuje się, że można dostać raka trzymając wędkę. Dzięki za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Budowlańcy, murarze, dekarze, drogowcy - całe lato bez koszulek, bez rękawiczek i żyją. A okazuje się, że można dostać raka trzymając wędkę. Dzięki za wyjaśnienie Są ludzie, którzy mają predyspozycje rodzinne, genetyczne lub inne, choćby związane z wiekiem - do nowotworów, w tym skóry. Nie można im mieć za złe, że nie chcą zachorować. To samo dotyczy też, a może przede wszystkim zawodów, które wymieniłeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Masz rację, nie pomyślałem, przepraszam! Miałem kiedyś takie spostrzeżenia oglądają filmy polskich jutuberów, że młodzież zrobiła się bardzo wrażliwa na słońce - kominy ponaciągane po uszy, rękawiczki, itp. Część może uznaje to za modne, a część może faktycznie potrzebuje ochrony. I mówisz, że rękawiczki obniżają temperaturę ciała, hmm, możliwe, nie sprawdzałem. Idzie wiosna, słońca będzie coraz więcej. Ja się cieszę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Masz rację, nie pomyślałem, przepraszam! Miałem kiedyś takie spostrzeżenia oglądają filmy polskich jutuberów, że młodzież zrobiła się bardzo wrażliwa na słońce - kominy ponaciągane po uszy, rękawiczki, itp. Część może uznaje to za modne, a część może faktycznie potrzebuje ochrony. I mówisz, że rękawiczki obniżają temperaturę ciała, hmm, możliwe, nie sprawdzałem. Idzie wiosna, słońca będzie coraz więcej. Ja się cieszę Ja też się cieszę ze słońca, ale pamiętam też poparzone dłonie od trzymania wędki przez cały dzień na łódce - czyli bez cienia. Zamawiam sobie te z decathlonu dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca (edytowane) Dopiero będą jaja jak pewnego pięknego dnia latem ich zapomnisz... A skóra biała, nieprzystosowana do słońca... zejdzie do miesa:( Edytowane 5 Marca przez czarny1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juko Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Załatwiłem się tak na kilkudniowej zasiadce na łódce na lina ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Dobrze że nie łowię w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi