jakubwr Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Gdzie najtaniej kupić około 5 metrów drutu olowianego o średnicy 4 mmCzy cena 16zl /m jaką widać na Allegro jest ok? Edytowane 25 Października 2014 przez jakubwr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 allegro lameta olowiana tylko nie wiem czy taka gruba bedzie akurat dostepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Witaj kolego, ja zaopatruję się w drut tutaj: http://sklep.setmapw.pl/drut-olowiany/47-drut-olowiany-srednica-50mm-dlugosc-1m.html firma konkretna, jeszcze nigdy mnie nie zawiodła i cena do przyjęcia.Pozdrawiam. Edytowane 25 Października 2014 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi