Skocz do zawartości

Panie i Panowie gasimy internet!

K...k

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy ktoś z was miał rękawice bokserskie na ręku i stał w ringu na przeciw zadającego ciosy człowieka ...

Jak nie to proponuję zanim zaczniecie znów wyszydzać zróbcie to i potem uświadomicie sobie co to znaczy.

Walka dziadków, żenada ? I bardzo dobrze to była zabawa a i tak i jeden i drugi z parkinsonem , encefalopatią i epilepsją zrobiłby krzywdę mając jedną rękę sprawną i jedno oko otwarte każdemu wyśmiewaczowi  zza monitora.

Edytowane przez Szymon82
  • Like 1

Nie wiem czy ktoś z was miał rękawice bokserskie na ręku i stał w ringu na przeciw zadającego ciosy człowieka ...

Jak nie to proponuję zanim zaczniecie znów wyszydzać zróbcie to i potem uświadomicie sobie co to znaczy.

Walka dziadków, żenada ? I bardzo dobrze to była zabawa a i tak i jeden i drugi z parkinsonem , encefalopatią i epilepsją zrobiłby krzywdę mając jedną rękę sprawną i jedno oko otwarte 99 % wyśmiewaczy  zza monitora.

A bez rękawic się liczy?

No ja miałem i co?

@tofik, pociły Ci się w nich ręce ?

;)

A wracając do tematu, kolejne pożegnanie z ringiem ? Ile tych pożegnań jeszcze będzie ?

Czy sportowa emerytura jest tak mała ?

Nie powiem, popatrzeć na walki Gołoty lata wstecz, przyjemność dla oka, Andrew się rusza, Andrew pracuje na nogach, Andrew uderza.

Walka z Saletą była dla mnie żenująca, trzymałem stronę Gołoty.

No ale skoro jest zapotrzebowanie na walki weteranów to i popatrzę - choć bez euforii tym razem <_<.

Walka dziadków, żenada ? I bardzo dobrze to była zabawa a i tak i jeden i drugi z parkinsonem , encefalopatią i epilepsją zrobiłby krzywdę mając jedną rękę sprawną i jedno oko otwarte każdemu wyśmiewaczowi  zza monitora.

No skoro robił to całe życie .....to powinien zrobić krzywdę każdemu zza monitora............Jednak jako kibic/obserwator,syn boksera z pierwszej ligi itd ..........to niestety Andrzej Gołota był tylko nadzieją białych.......a nadzieja matką głupich :)  Pewni bracia z Ukrainy ....też są biali

;)

• Like 1

Nie jeden z nas nie przesypiał nocy i z wypiekami na policzkach czekał na welkę Endrju. Warto było niszczyć te wspomnienia? Egzekucja wykonana przez Adamka, wypunktowanie przez Salete i teraz "Team Gołota" z Najmanem...

No właśnie,po co to było?

Ok Panowie , teraz warto obserwować nowych userów , kto wie czy Andrzej nie dołączy do grona użytkowników ;) Choć ja do końca nie wierzę , że to już koniec jego kariery...A co z polonią w USA , warto podziękować za wyjazdy ;)

Edytowane przez Szymon82

A przed walką miał "wieczór poetycki" w klubie dyskotekowym przy akompaniamencie fortepianowym Soyki,ale Soyka się chyba nie zgodził(nie kończy jeszcze kariery).

Najważniejsze ,że Andrzej się znalazł,bo ostatnio jak wyszedł z hotelu pobiegać to się zgubił ......taksówkarz go przywiózł do hotelu.

• Like 1