K...k Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ostatnia nadzieja białych - Adrzej Gołota wychodzi do ringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jak wyjdzie jak ja na ryby to wiadomo , że nie wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halls Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 TYLKO Andriu ,ostatia nadzieja białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zenada,walka dziadków. Prędkość zadawania ciosów Gołoty adekwatna do...wartosci trenera/sekundanta...WTF, co tam robił ten pseudosportowiec Najman!!!??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 hahah koleś jest szalony po prostu,a stawki dla takich dziadków muszą być zdecydowanie za duże,że oni ciągle wracają do ringu.Po drugie,chyba są jednak ciekawsi niż młodzi........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 ..nie było przemowy?? Może i dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) ...WTF, co tam robił ten pseudosportowiec Najman!!!??? Jak to co ? Odklepuje ! Edytowane 25 Października 2014 przez Zwierzu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jak to co ? Odklepuje !albo ucieka..........buahahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Nie wiem czy ktoś z was miał rękawice bokserskie na ręku i stał w ringu na przeciw zadającego ciosy człowieka ...Jak nie to proponuję zanim zaczniecie znów wyszydzać zróbcie to i potem uświadomicie sobie co to znaczy.Walka dziadków, żenada ? I bardzo dobrze to była zabawa a i tak i jeden i drugi z parkinsonem , encefalopatią i epilepsją zrobiłby krzywdę mając jedną rękę sprawną i jedno oko otwarte każdemu wyśmiewaczowi zza monitora. Edytowane 25 Października 2014 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No ja miałem i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Pozostanie wspomnienie walk Goloty z prawdziwymi gwiazdami wagi ciężkiej!Nie oceniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie wiem czy ktoś z was miał rękawice bokserskie na ręku i stał w ringu na przeciw zadającego ciosy człowieka ...Jak nie to proponuję zanim zaczniecie znów wyszydzać zróbcie to i potem uświadomicie sobie co to znaczy.Walka dziadków, żenada ? I bardzo dobrze to była zabawa a i tak i jeden i drugi z parkinsonem , encefalopatią i epilepsją zrobiłby krzywdę mając jedną rękę sprawną i jedno oko otwarte 99 % wyśmiewaczy zza monitora.A bez rękawic się liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A bez rękawic się liczy?Zależy gdzie i z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No ja miałem i co?Ale w walce z cieniem...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No ja miałem i co?@tofik, pociły Ci się w nich ręce ? A wracając do tematu, kolejne pożegnanie z ringiem ? Ile tych pożegnań jeszcze będzie ?Czy sportowa emerytura jest tak mała ?Nie powiem, popatrzeć na walki Gołoty lata wstecz, przyjemność dla oka, Andrew się rusza, Andrew pracuje na nogach, Andrew uderza.Walka z Saletą była dla mnie żenująca, trzymałem stronę Gołoty.No ale skoro jest zapotrzebowanie na walki weteranów to i popatrzę - choć bez euforii tym razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie wiem czy ktoś z was miał rękawice bokserskie na ręku i stał w ringu na przeciw zadającego ciosy człowieka ...Jak nie to proponuję zanim zaczniecie znów wyszydzać zróbcie to i potem uświadomicie sobie co to znaczy.Walka dziadków, żenada ? I bardzo dobrze to była zabawa a i tak i jeden i drugi z parkinsonem , encefalopatią i epilepsją zrobiłby krzywdę mając jedną rękę sprawną i jedno oko otwarte każdemu wyśmiewaczowi zza monitora.No skoro robił to całe życie .....to powinien zrobić krzywdę każdemu zza monitora............Jednak jako kibic/obserwator,syn boksera z pierwszej ligi itd ..........to niestety Andrzej Gołota był tylko nadzieją białych.......a nadzieja matką głupich Pewni bracia z Ukrainy ....też są biali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ręce pociły się zawsze.......wszak klubowe były.znaczy się po przejściachhahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie jeden z nas nie przesypiał nocy i z wypiekami na policzkach czekał na welkę Endrju. Warto było niszczyć te wspomnienia? Egzekucja wykonana przez Adamka, wypunktowanie przez Salete i teraz "Team Gołota" z Najmanem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ale w walce z cieniem...? ahahha, na pozór, dość często miałem okazję.............. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie jeden z nas nie przesypiał nocy i z wypiekami na policzkach czekał na welkę Endrju. Warto było niszczyć te wspomnienia? Egzekucja wykonana przez Adamka, wypunktowanie przez Salete i teraz "Team Gołota" z Najmanem...No właśnie,po co to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Ok Panowie , teraz warto obserwować nowych userów , kto wie czy Andrzej nie dołączy do grona użytkowników Choć ja do końca nie wierzę , że to już koniec jego kariery...A co z polonią w USA , warto podziękować za wyjazdy Edytowane 25 Października 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No ........tak,przecież Andrzej powinien teraz godnie pożegnać Najmana...także jeszcze jedna walka nas czeka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 ahahha, na pozór, dość często miałem okazję...........Łukaszu,zawsze cenię szczerość w Twoim wykonaniu Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 A przed walką miał "wieczór poetycki" w klubie dyskotekowym przy akompaniamencie fortepianowym Soyki,ale Soyka się chyba nie zgodził(nie kończy jeszcze kariery).Najważniejsze ,że Andrzej się znalazł,bo ostatnio jak wyszedł z hotelu pobiegać to się zgubił ......taksówkarz go przywiózł do hotelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ale się raz herbatami z prądem porobiłem jak na walkę Andrzeja czekałem, ledwo wytrwałem "w ringu". Lubelski spirytus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi