patu Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 No ........tak,przecież Andrzej powinien teraz godnie pożegnać Najmana...także jeszcze jedna walka nas czeka ...może w reality show..zawsze wpadnie parę złotówek na nędzną sportową emeryturkę...będą się uzupełniać - jeden elokwentny na siłę uzupełni tego z brakami ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 ...może w reality show..zawsze wpadnie parę złotówek na nędzną sportową emeryturkę...będą się uzupełniać - jeden elokwentny na siłę uzupełni tego z brakami ... Andrzej jest tak zarobiony ,że na pewno nie robi tego dla pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Andrzej jest tak zarobiony ,że na pewno nie robi tego dla pieniędzy.Nie wszyscy potrafia zrozumieć, że to multimilioner i nie szuka drobnych na emeryture...ja spadam z tego tematu, szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Andrzejowi należało się godne pożegnanie . Przez ładnych parę lat dostarczał nam dużo emocji . Niestety cała gala zawiodła moje oczekiwania . Najman chciał dobrze , wyszło jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Andrzej jest tak zarobiony ,że na pewno nie robi tego dla pieniędzy. Nie wszyscy potrafia zrozumieć, że to multimilioner i nie szuka drobnych na emeryture...ja spadam z tego tematu, szkoda nerwów Tak, jak niektórzy nie potrafią zrozumieć, że są ludzie, którzy mając dużo - chcą mieć jeszcze więcej (i ja to rozumiem). Czy aktywność Gołoty z ostatnich lat była spowodowana tylko i wyłącznie chęcią zarobku, nie wiem, może się kiedyś on sam wypowie na ten temat lub zrobi to za niego Mariola. Jeżeli robił to dla rozrywki swojej lub gawiedzi, to wiem jedno - mnie to nie bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Wydaje mi się że po tych wszystkich latach treningów,sparingów i walk Andrzejowi ciężko pogodzić się ze starością i faktem że to już koniec jego kariery bokserskiej.W ostatnich kilku walkach zarobek miał znaczenie drugorzędne.Czy komuś z nas łatwo przyszłoby rozstać się z wędką?Ja Gołoty wszystkie powroty właśnie w ten sposób odbieram.On to chyba kocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pewien znany polski artysta kiedys nawinął że trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejść Najman jak Najman wiadomo lubi sobie czasami odklepać...ale Andrzej mógłby juz odpuścic któreś już z rzędu finiszowanie....jest prawdziwą legenda...jeszcze za życia....sportowcem najwyższego formatu....i jestem pewien, że żaden Polak nigdy nie zbliży się nawet do jego osiągnięć ....dlatego wielki szacunek należy mu się z urzędu....ale ostatnie walki wcale nie były mu potrzebne...moze to chęć podbicia swojego sportowego ego, a może zwykła głupota...nie wiem...wiem tylko, że ostatniej walki wolałbym nie widzieć..... .....Andrzej jesli jestes juz na jerku to z tego miejsca chciałbym podziękować za te wszytskie lata....za te wszystkie walki i zerwane nocki....fenks endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 A jeśli chodzi o weteranów to nic złego w tym że walczą....ważne tylko na jakim poziomie Jednym z moich ulubionych pięściarzy od lat jest Bernard Hopkins.....mam nadzieję ze powalczy do setnych urodzin i na jego przykładzie widac , że się da Wracając do rękawic jak się pocą łapki to trzeba owijkę z goretexu albo z ortalionu od Sławka Bronikowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Nie wiem jak rozumieć Twój post,ale jasno wynika z niego, że czterokrotny ledwie pretendent do tytułu MŚ w wadze ciężkiej ,jest lepszy od mistrza/mistrzów świata w wagach lżejszych.......... :blink:Chodzi mi oczywiście o post #32. Edytowane 3 Listopada 2014 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Gdyby nie Lennox i Mike oraz kilka ciosów poniżej pasa, byłby najlepszym puncherem świata.Lubiłem Gołotę, to był znakomity bokser z wielkimi możliwościami, tylko chyba trochę serca mu zawsze brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie wiem jak rozumieć Twój post,ale jasno wynika z niego, że czterokrotny ledwie pretendent do tytułu MŚ w wadze ciężkiej ,jest lepszy od mistrza/mistrzów świata w wagach lżejszych.......... :blink:Chodzi mi oczywiście o post #32.Bo my tu Łukasz latamy cały czas w rill hejwiłejt ....wiadomo Góral-druga legenda bez dwóch zdań ...ale mam wrażenie , że niebawem może zacząć stapać tą samą ścieżką co ten pierwszy..... .....a zastanawiałeś się kiedyś jak mogło się to wszystko potoczyć gdyby nie w******li Gołoty wtedy z Riddickiem ??? ....może jego psychika potrzebowała tego pasa i wtedy zerwałby się z łańcucha...warunki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi