anpart Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 7 Listopada 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 ja mojej zawsze powtarzałem, pierwsze są ryby, potem Ty.... i widziały gały co brały Od momentu pojawienia się dzieci, jest już na 3 miejscu... generalnie trafiłem na dobrą kobietę, ona ma swoją pasję ja swoją i szanujemy się wzajemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Moja pierwsza żona nie wyrażała zgody na moje ryby więc "ciche dni" były po każdym powrocie z ryb ale faktem jest że bywałem na rybach chyba nie więcej niż 5 -10x w roku. Aż mnie to wq...ło po kilku latach i została BYŁĄ żoną .Obecnie mogę chodzić kiedy chcę ale i tak mam w ciągu roku 30-35 wędkodni. I zupełnie nie mam pojęcia jak niektórzy znajdują czas na 100 czy więcej dni na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monikat Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jak mają czas na 100 wyjazdów na ryby, to wykonują pewnie "wolny zawód" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja w tym roku byłem 29 razy (właśnie policzyłem ) i gdyby nie problemy grypowe pewnie było to by jakies 40 razy, mam panne i 2 letnie dziecko i jakoś dymów nie ma, w tygodniu mam dzien wolnego to dziecko z nianią a ja na fish W przyszłym roku pewnie bedzie podobnie a moze lepiej Wszystko kwestią dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) :lol: Edytowane 14 Listopada 2014 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi