salva Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam mam pytanie gdzie w okolicach powiatu Dzierżoniowskiego można ruszyć zaszczupakiem?????????????? Z góry bardzo dziękuje za podpowiedzipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Zależy ile km to dla Ciebie okolica. Przecież masz blisko piękne zaporówki. Otmuchów, Turawa, Topola itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salva Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Turawa ,Otmuchów są w opolskim a na topole mam spory kawałek jestem młodym spiningistą dopiero od 4 miesięcy mam kartę i nie orientuje się gdzie mogę znależć szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1988 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 na topole z dzierżoniowa jest 40km a to nie tak daleko troche bliżej masz bartniki a w drugą stronę mietków. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi