antilag Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) szukam takiego podbieraka , w Polsce bądz gdzies w eupie widział ktoś ? Edytowane 26 Października 2014 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Kiedyś miałem podobny w ręku, ale tego typu rozwiązanie(składany kosz) to chyba fajnie w teorii wygląda. Model który oglądałem to jakiś taki wiotki, nie stabilny, raczej do podbierania ryb małych. Jeśli go miałeś w ręku i Ci odpowiada to OK, jeśli nie to dobrze się zastanów czy warto sobie głowę zawracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 google wylaczyli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 google wylaczyCzego nie zrozumialeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Kiedyś miałem podobny w ręku, ale tego typu rozwiązanie(składany kosz) to chyba fajnie w teorii wygląda. Model który oglądałem to jakiś taki wiotki, nie stabilny, raczej do podbierania ryb małych. Jeśli go miałeś w ręku i Ci odpowiada to OK, jeśli nie to dobrze się zastanów czy warto sobie głowę zawracać.własnie tego nie mialem , kiedys były w decathlonie z sznurowana siatka , takie brzydkie ez nety i one były calkiem stabilne , te są z fajna gumowa siatka dla tego mnie zaintrygował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 pytalem czy: google wylaczyli? bo u mnie np. nie wylaczyli i google poprowadzil mnie do sprzedawcy, ktory mial 4 rozne modele tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Widac u mnie wyłaczyli ?! tylko w stanach i na amazonie znalazlem , a to ani nie jest Polska ani europa. ( zreszta zdjecie jest z tej stony ) Edytowane 28 Października 2014 przez antilag 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jeśli ktoś, orientujący się w temacie zakupów w USA miałby czas i możliwości ogarnąć temat, to można by było jakieś grupowe zamówienie zrobić. Myślę że gdyby paru chętnych by się znalazło koszta choćby przesyłki znacznie by spadły. Ja także byłbym chętny na jedną sztukę.Niestety, osobiście zająć się tym nie mogę, nie mam doświadczenia w zakupach za wielką wodą ani nawet karty kredytowej czy paypala :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 To nie taki? http://www.ebay.ie/itm/Handy-Pak-Net-Collapsible-Folding-Fish-Landing-Net-Plastic-Handle-/251652043996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 To nie taki? http://www.ebay.ie/itm/Handy-Pak-Net-Collapsible-Folding-Fish-Landing-Net-Plastic-Handle-/251652043996Item location:New Ipswich, New Hampshire, United States I to nie ten model tamten jest z rybacka siata z wezłami , a ja szukam takiego jak wyżej z siatka z gumy ( c&r) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi