pstrągman Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 No tak się jakoś zbieram od jakiegoś czasu ale zawsze tego czasu brakuje.Obiecuje że nie długo to nastąpi,może będzie coś z serii ,,Moja przygoda z rodbuildingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Na brak czasu dobrym rozwiązaniem jest Galeria Użytkowników zawsze latwiej wrzucic kilka fotek na forum i napisac kilka zdan, niz pisac caly artykul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.mirecki Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam, może ktoś podpowiedzieć jaki to model uchwytu?? Poszperałem trochę na mudholu ale go nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/Minima-Reel-Seats/MI NIMA-Ultra-Lite-Exposed-Blank-Casting-Reel-Seat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.mirecki Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No tak ten uchwyt jest prawie taki sam, chodzi mi głównie o to, że całość jest lakierowana na czarno łącznie z pierścieniem przykręcającym kołowrotek a ten z podanej strony jest czarno srebrny. może Matagi ma podobne uchwyty w ofercie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 czy ktoś używał minim'y lub SK2 w castingu? Czy w zimne dni nie będzie większego problemu z zimnem w ręce? (woda, plecionka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Minima - nie ma problemu, nic nie marznie.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I'm Happy :)™ Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jak np: mam blank o srednicy mniejszej niż otwór końcówki to jak mam ją założyć (przykleić) zeby nie latała.Widzialem takie taśmy którymi sie oklejało blank i się nasuwało uchwyt rzeby nie latał a mozna tak samo z rekojescio zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Możesz zrobić dokładnie jak z uchwytem .Dla bezpieczeństwa między nawojami taśmy zostaw po 0.5-1cm przerw ,aby klej choć punktowo łączył blank z rękojeścią(korkiem ,pianą).Musisz to zrobić tak aby przerwy nie były wyczuwalne w dłoni jak nasuniesz element rękojeści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam,podpowie mi ktoś co to jest za uchwyt na zdjęciu poniżej? Podobny do VSS ale jednak inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 To jest IPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No tak! Pięknie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Fajny uchwyt dla ludków którzy lubią trzymać wędeczkę powyżej kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mnie się on widzi z krótszym fore zakończonym delikatnym tulipankiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Też by było gustownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Panowie,świetnie pasuje do ręki ten uchwyt zamontowany odwrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Mam już jeden z pokręcajką z przodu. O ile na 2-3 godzinnym wypadzie nie przeszkadza, o tyle po 8-12 godzinach orki można nabawić się odcisków;) -- Piotrek(iPad&Tapatalk HD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Piotrek, jak rybka weźmie to poczujesz napewno,nie potrzeba aż tak ściskać uchwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Łowię wyjątkowo finezyjnie jak na poławiane ryby, nie ma mowy o siłowym trzymaniu się kijka;) Jednak po całodniowym wypadzie, pod jego koniec troszkę gwincik uwiera w rączkę Oczywiście bez tragedii, ale skoro można inaczej...--Piotrek(iPad&Tapatalk HD) Edytowane 12 Lipca 2014 przez PiECIA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 jak w temacie.Znalazłem kiedyś na tym forum to zdjęcie,bo myślałem już wcześniej o budowie własnej wędki,konkretniej spinningu na jazie. Postanowiłem,że zbuduję ją na bazie 3 częściowej muchówki,no i podoba mi się bardzo wygląd tej rękojeści i będę chciał zrobić sobie podobną,mam tylko problem z identyfikacją uchwytu,bo będzie to moja pierwsza wędka,a ja jestem kompletnie zielony w temacie...Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Fuji SKSS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 A dokladniej KSKSS Fuji KSKSS Split Spinning Reel Seat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Serio? Tam jest jeszcze jedno K? O rety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Ano jest SKSS ma inna nakretke Edytowane 26 Października 2014 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi