Marcin87 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 dziękuję bardzo za błyskawiczną odpowiedź! Jak już zabiorę się za wykonanie wędki to na pewno będę gdzieś tutaj dokumentował swoje poczynania w tym kierunku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pionierem w takim wykonaniu jest Piotr Matusiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Pionierem w takim wykonaniu jest Piotr Matusiak wykonanie piekne tylko trzeba byc cierpliwym bo czas oczekiwania na kijek jest troszeczke za dlugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 miał ktoś styczność z tym uchwytem http://www.alpstackle.com/index1.php?func=product&act=view&gid=10&pro_id=70, jak on ma sie do FUJI TVS , interesuje mnie jego ergonomia , cena również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Czy ktoś z was montował uchwyt muchowy do spiningu ?Jeżeli tak to czy macie jakiś sprawdzony który porządnie "złapie" stopkę kołowrotka spinningowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Czy ktoś z was montował uchwyt muchowy do spiningu ?Jeżeli tak to czy macie jakiś sprawdzony który porządnie "złapie" stopkę kołowrotka spinningowego.A nie lepiej po prostu założyć spinningowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 A nie lepiej po prostu założyć spinningowy ? No właśnie nie. Chcę założyć w całości wykonany z metalu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Sprawdź Andrews Fishing ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jak pojawie się w domu i znajdę czas to mogę sprawdzić jak kołowrotek spinningowy będzie się zachowywał w uchwytach muchowych... ale konkretnego modelu Ci nie podam bo nie wiem jakie konkretnie są w moich muchówkach zamontowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Sprawdź Andrews Fishing ... Wiem, widziałem, niestety wszystkie mają już gotowe inserty, a ja chcę zastosować swoje drewno. Potrzebuję zatem same elementy metalowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 tutaj ma kolega uchwyty bez insertówhttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/c/Muchowe/15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Czy ktoś z was montował uchwyt muchowy do spiningu ?Jeżeli tak to czy macie jakiś sprawdzony który porządnie "złapie" stopkę kołowrotka spinningowego.Z tymi uchwytami muchowymi to jest tak,do mniejszych uchwytów nie ''przykręcisz'' kołowrotka no i będą to uchwyty o małej średnicy (13-15mm),więc trzeba szukać uchwytu do 2-ręcznej ''łososiówki'',ale też nie masz gwarancji ,że stałoszpulowiec ''podejdzie'' pod ten uchwyt. Edytowane 2 Września 2015 przez Paavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Z tym muchowym uchwytem to byłbym ostrożny bo wiele nie pasuje ze względu ba płaskie stopki kołowrotków muchowych a co za tym idzie także wąskie szczeliny w które stopki te wchodzą.Najlepsze efekty można uzyskać adoptując uchwyt do dwuręcznego wędziska muchowego do połowu łososia.Porozmawiaj z panem Zielińskim z FA , on ma takie uchwyty.Swego czasu też miałem taki pomysł więc sprawę przerabiałem Edytowane 2 Września 2015 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 No właśnie nie. Chcę założyć w całości wykonany z metalu .Za karę? Z jakiejś innej przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Za karę? Z jakiejś innej przyczyny?Masochista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Za karę? Z jakiejś innej przyczyny? Dla tradycji... dla nacieszenia oka... na przekór chińczykom.... na przekór plastikowi i tandetnej sztuczności.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Znaczy...........@mrWhite7 miał rację. PSJestem winien wyjaśnienie. Mam jeden metal. Nigdy, przenigdy nie określiłbym go mianem: wygodny Edytowane 2 Września 2015 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) http://www.cmw-angeln.de/angelgeraete-ruten-angelgeraete/angelgerate/Fliegenrollenhalter-Skeleton-REC-Lachs-SWAUC-BLK-HDWR/ ten będzie pasował na 100% , nie będę komentował ceny tego hardware bo to sprawa względna i zainteresowany powinien to sam rozpatrzyć. Uwaga jest tylko kolor czarny -nie tak jak na zdęciu Edytowane 2 Września 2015 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Znaczy...........@mrWhite7 miał rację. PSJestem winien wyjaśnienie. Mam jeden metal. Nigdy, przenigdy nie określiłbym go mianem: wygodnyObraz 011.jpg o Ty masochisto...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) http://www.house-of-brunner.de/shop?action=showarticledetails&articleID=25822Przy budowie mojego kija trociowego rozpatrywałem coś takiego ale zdecydowałem się na przeróbkę już gotowego uchwytu, jeżeli efekty będą zadowalające to wstawię foty .Operację przeróbki wykona niezawodny w takich dłubaninach kolega @ark70 do umiejętności którego mam duży szacun i duże zaufanie.Też chciałem odkupić uszkodzonego Hardyiego (takiego jak na focie @proppera ale niestety nic nie znalazłem ).Wiem że niewygodne i zimne ale ma klasę i wygląd niesamowity , piękny klasyk .Jeżeli dysponujesz arborem to proponuję rozpatrzyć też coś takiego http://www.cmw-angeln.de/angelgeraete-ruten-angelgeraete/angelgerate/Sonstige-Skeleton-REC-SBD780/ Edytowane 2 Września 2015 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzięki za piękną pomoc.Tak jak mówisz... do klasyków, taki właśnie mam a w planie kijek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Klasyczne, to są pierścienie na korku. No, ew. soft touche jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Klasyczne, to są pierścienie na korku. No, ew. soft touche jakiś Pierścienie będą w drugim kiju... chciałem wykorzystać piękny kawałek stabilizowanego kasztanowca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) a jakbyś wykorzystał uchwyt od starego spina np germina , Tokoz pogadaj jeszcze z Kolegą , cos takiego robił http://jerkbait.pl/topic/9509-mikul-pocz%C4%85tki/ Edytowane 2 Września 2015 przez robas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 a jakbyś wykorzystał uchwyt od starego spina np germina , Tokoz tokoz-sol.4_f.jpg2ln92lu.jpg pogadaj jeszcze z Kolegą , cos takiego robił http://jerkbait.pl/topic/9509-mikul-pocz%C4%85tki/ ooo i to jest to.... dzięki. Szukamy tokoza..... hehhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi