elpojo Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 wziął na twistera, „w kolorze” jazgarza Cóż to za kolor bo moja wyobraźnia nawala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 wziął na twistera, „w kolorze” jazgarza Cóż to za kolor bo moja wyobraźnia nawala? Jazgarzowy Przemek, jazgarza nigdy nie widziałeś?? A na serio może chodzi o jakąś zgniłą zieleń wpadającą w brąz?? (z delikatną narzutką moro na grzbiecik?? <_< ) PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Witam serdecznie.Temat można definitywnie zamknąć ...... Kompromis, na którym tak bardzo mi zależało, nie został osiągnięty ponieważ kijek jest za sztywny do łowienia na małe przynęty, więc klenie, jazie i pstrągi raczej mogę sobie odpuścić......... Na pocieszenie. Tamte Avidy również, nie poszłyby, na taki kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 11 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Kolor jazgarzowy to taki jaki ma akurat kolor jazgarz w danej wodzie )))))) a tak na poważnie (choć tamto jakkolwiek by brzmiało było na poważnie), to twister delikatnie błękitny metalik (taki co w świetle ma mozajkę w środku) przechodzący w zieleń/brąz z pieprzem. Heh doczytałem, ze też chłopaki jesteście z Wrocka więc rozumiem zainteresowanie . To jeszcze powiem, że łowiłem koło mostu Milenijnego. Popper tym bardziej się ciesze bo trochę kasy na jazgarzowe twistery zostało w kieszeni. Nie mniej jednak mam to czego faktycznie chciałem ... choć niedosyt zawsze pozostaje, ileby tych wędek w szafie nie stało .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ale zawsze kupujac nowa to ma byc ta ostatnia, definitywnie cementujaca skonczonosc naszego zestawu wedek... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi