pietrus Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam Panowie. Tu na forum w dziale sprzedaży koleś sprzedawał listewki Lipy. Ostatnio go nie widać a ponoć miał fajna lipe i niedrogą. Zna ktoś kontakt do niego? Z góry dzięki za pomoc. pozdro Pietrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 @mi106? dość dawno sprzedawał, ale lipa była perfecto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dzięki kolego za info. Właśnie znalazłem temat że kiepsko z dobrą Lipą jakoś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 O mnie mowa więc się odezwe....mowa partia lipy jest już u mnie...w ciągu kilku dni będe ciał listewki i będzie mozna zamawiać.... :) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 To dobra wiadomość, w domu spiszę zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) O mnie mowa więc się odezwe....mowa partia lipy jest już u mnie...w ciągu kilku dni będe ciał listewki i będzie mozna zamawiać.... :)Witam, dwa pytanka 1. Czy lipa to ta sama co kiedyś miałeś??2.Aukcje w dział "sprzedam" wystawisz ? Czy mamy bezpośrednio na PW pisać?? Edytowane 30 Października 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Lipa pochodzi z tego samego lasu co brałem poprzednio....na dniach zrobie ogłoszenie na giełdzie...bedzie więcej rozmiarów.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Lipa pochodzi z tego samego lasu co brałem poprzednio....na dniach zrobie ogłoszenie na giełdzie...bedzie więcej rozmiarów.... mi jeszcze trochę zostało, ale potrzebuję teraz inne szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Lipa pochodzi z tego samego lasu co brałem poprzednio....na dniach zrobie ogłoszenie na giełdzie...bedzie więcej rozmiarów.... Super, chętnie zamówię kilka metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem też zainteresowany. Czekam na wiadomość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 UWAGA UWAGA !!!! O to nr telefonu i e-mail do kogos kto ma lipe kazdy wymiar w kawalkach 50cm dlugosci dariuszekx@wp.pl606-902-389gg : 2587125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Sam czekam na lipę, zostało mi troszkę jeszcze zapasu od użytkownika mi106, ale już na wyczerpaniu. Mam nadzieję, że wkrótce będzie dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Miała być ta lipa na giełdzie i jakoś się doczekac nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam! ogłoszenie z Lipą jest juz dostępne na giełdzie....zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jakoś nie mogę znaleźć ogłoszenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 oj kurcze bo zdjecia nie wstawiłem i usunęli....dodam zdjecie dzisiaj i będzie wszystko ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 mi106 jak będzie z tą lipą bo też jestem zainteresowany a nie widzę na giełdzie ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 mi106 jak będzie z tą lipą bo też jestem zainteresowany a nie widzę na giełdzie ogłoszeniaJuż dawno ogłoszenie wisi na giełdzie...poszukaj dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi