kilerowaty Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam Wszystkich miłośników wędkarstwa.Chciałbym przyłączyć się do waszego grona I wymieniać się doświaczeniami,za pośrednictwem waszego portalu.Pozdrawiam wszystkich.Kilerowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witajcie, dobry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.M Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam wszystkich kolegów wędkarzy jak i koleżanki jestem tu nowym członkiem forum i mam nadzieję że zdołam wam pomóc. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witamy i liczymy na pomoc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Chłopaki - tu jest właściwy wątek. http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/page-71 Powitał. Edytowane 27 Października 2014 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi