Skocz do zawartości

Jaki drut do wykonywania stelaży woblerów?

Rekomendowane odpowiedzi

mnóstwo było o tym na forum, są artykuły na głównej, mnóstwo jest na googlach i youtube ...

to naprawdę nie boli żeby takie rzeczy sprawdzić zanim się zachce mieć podane na tacy

pierwszy post od słów ,,chciał bym nie jest najlepszą formą przywitania się z innymi

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=203284 &&srch=stelarz+do+drutu#msg_203284

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=search&srch=dru t+do+wobler%F3w&field=all&&search_logic=AND& sort_order=DESC&forum_limiter=&author=&start=0

witam na forum

Pozdrawiam, Karol

na metry? Zły pomysł lepiej kupić całą szpule raz zapłacisz a masz go ile wlezie, myślę że dobrym rozwiązaniem jest nierdzewny drut spawalniczy. Kupiłem taki drut i narzekam, jest mocny ale zarazem łatwo go się wygina, na pewno będziesz zadowolony.

Hmmm dałem chyba za 1kg z 70 zł chyba bo to go kupiłem jakiś czas temu.

na metry? Zły pomysł lepiej kupić całą szpule raz zapłacisz a masz go ile wlezie, myślę że dobrym rozwiązaniem jest nierdzewny drut spawalniczy. Kupiłem taki drut i narzekam, jest mocny ale zarazem łatwo go się wygina, na pewno będziesz zadowolony.

Hmmm dałem chyba za 1kg z 70 zł chyba bo to go kupiłem jakiś czas temu.

Kupienie drutu na metry to bardzo dobry pomysł, kolega jest początkujący,

nie wiadomo czy pierwszy drut jaki kupi będzie spełniał jego oczekiwania

a co najważniejsze nie wiadomo czy w ogóle wykorzysta 10m zanim się zniechęci bo i taką możliwość trzeba brać pod uwagę.

Niech kupi szpule jak już będzie wiedział czego chce konkretnie

Weź sobie ten kanthal który ci poleciłem. 0,7mm do drobiazgu i 1mm do boleniówek. Jest pół-twardy, plastyczny i ani trochę nie sprężynuje... no i jeszcze jest na metry :mellow: . Do tego szczypce okrągłe i zwykłe kombinerki i po jakimś czasie będziesz robił powtarzalne stelaże :D