rekin175 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam , chcę zakupić Shimano Clarus 2,75m. c.w. 7-21g. , i chcę poznać waszą opinię na temat tego wędziska przeznaczenie : Sandacz szczupak przynęty obrotówki nr3 gumki na główkach 7-10g trochę wobki frisky . Dzięki za radę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Akurat tego modelu nie znam. Natomiast w zeszłym roku bardzo przypadł mi do gustu jeden z krótszych modeli tej serii. Zdaje się, że był to kijek w długości 213cm. Niestety nie pamiętam dokładnie, który model, o jakim c.w.Pamiętam natomiast, że konstrukcje bardzo się od siebie różniły, w zależności od długości i mocy. Radzę więc, żebyś osobiście i organoleptycznie sprawdził co kupujesz. Odradzam zakup wysyłkowy Możesz być zawiedziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Też się tego obawiam że nie będzie to to czego potrzebuję .Ps. a jaki jeszcze kije proponujecie do 400 zł zastosowanie wymienione w poscie [1]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi