Guzu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 wiesz morze jaka jest waga 30 tytanowej i tej stalowej ? Poszukaj w dziale rodbuliding tabeli z danymi dotyczacymi wagi poszczegolnych przelotek Fuji.Irek Matuszewski z FC zestawil kiedys te dane w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Przede wszystkim, to bardzo dobrzy sprzedawcy Z pewnoscia wiedza co sprzedaja Ty wiesz swoje ..ja dostałem info " najlepsze zbrojenie sic-titan , lepiej się nie da" z całym szacunkiem Daniel do Twojej wiedzy ,ale nadal Twierdzisz , że wiedzą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jak widać waga nie jest kosmiczna Optycznie, fakt 30tka troszkę razi ale pozostałe są jak najbardziej ok. Nie zapominajmy też, że nadal jest to Fuji sic i w dodatku poprawnie rozmieszczone. Osobiście używam wędki zbudowanej przez Rafała @Dąbek111 i podoba mi się znacznie bardziej niż "oryginał", nie tylko wizualnie, jakość wykonania na najwyższym poziomie ale użytkowo nie widzę różnicy. To jest mocny kij i te powiedzmy 3 gramy, które urwiemy na przelotkach nie mają żadnego znaczenia oprócz satysfakcji naszego oka . Guide spacing ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 @kotwitz jakiego rodzaju przelotki widzimy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ty wiesz swoje ..ja dostałem info " najlepsze zbrojenie sic-titan , lepiej się nie da" z całym szacunkiem Daniel do Twojej wiedzy ,ale nadal Twierdzisz , że wiedzą ??Tak szczerze, to nie wiem o co mnie pytasz.Ja pisze jakie przelotki ma wedka zbudowana fabrycznie. Co i jak sprzedaje lub sprzedawac usiluje Corona...tego nie wiem . Nigdy od nich niczego nie kupilem i nie planuje kupowac.Nawet woblerka. Tu link do St Croix : "Fuji® SiC Concept Guide System with titanium-finished frames." http://stcroixrods.com/products/freshwater/legend-elite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 "titanium coated" . Takie same jak na seryjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 "titanium coated" . Takie same jak na seryjnym.dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 "titanium coated" . Takie same jak na seryjnym.Czyli tzw. kolor E . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Panowie sporo mowy w tym wątku o Fuji SiC w stalowych ramkach powlekanych tytanem. A czy ktoś może zna ich literowe oznaczenie (nazwę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Panowie sporo mowy w tym wątku o Fuji SiC w stalowych ramkach powlekanych tytanem. A czy ktoś może zna ich literowe oznaczenie (nazwę)? W przypadku tych konkretnych EYSG oraz ELSG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi