Skocz do zawartości

ST. Croix 5SC86MF2-G Elite

pablo208

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim, to bardzo dobrzy sprzedawcy ;) Z pewnoscia wiedza co sprzedaja ;)

Ty wiesz swoje ..ja dostałem info " najlepsze zbrojenie sic-titan , lepiej się nie da" z całym szacunkiem Daniel do Twojej wiedzy ,ale  nadal Twierdzisz , że wiedzą ??

Jak widać waga nie jest kosmiczna :)

Optycznie, fakt 30tka troszkę razi ale pozostałe są jak najbardziej ok. Nie zapominajmy też, że nadal jest to Fuji sic i w dodatku poprawnie rozmieszczone. 
Osobiście używam wędki zbudowanej przez Rafała @Dąbek111 i podoba mi się znacznie bardziej niż "oryginał", nie tylko wizualnie, jakość wykonania na najwyższym poziomie ale użytkowo nie widzę różnicy. To jest mocny kij i te powiedzmy 3 gramy, które urwiemy na przelotkach nie mają żadnego znaczenia oprócz satysfakcji naszego oka :) . Guide spacing ma znaczenie.

post-53729-0-95555200-1415091044_thumb.jpg

post-53729-0-08351600-1415091061_thumb.jpg

Ty wiesz swoje ..ja dostałem info " najlepsze zbrojenie sic-titan , lepiej się nie da" z całym szacunkiem Daniel do Twojej wiedzy ,ale  nadal Twierdzisz , że wiedzą ??

Tak szczerze, to nie wiem o co mnie pytasz.

Ja pisze jakie przelotki ma wedka zbudowana fabrycznie. Co i jak sprzedaje lub sprzedawac usiluje Corona...tego nie wiem . Nigdy od nich niczego nie kupilem i nie planuje kupowac.

Nawet woblerka.

Tu link do St Croix : 

"Fuji® SiC Concept Guide System with titanium-finished frames."

http://stcroixrods.com/products/freshwater/legend-elite

• 1 miesiąc temu...