wojciiech Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Pierwsze slysze o fuzji Kalisza z Lesznem? Dlaczego została olana? Jachu, Ty też jesteś z okręgu Kalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 To, że działacze z Kalisza nigdy nie wstąpią w szeregi PZW Poznań to nie podlega najmniejszym wątpliwościom. Pojawiają się u nas co raz częściej " kuluarowe " informacje, ze Poznań nie podpisze więc na pewno coś w tym jest.W każdym razie dzięki za informację odnośnie Konina. Pozostaje mi biczowanie mojej Prosny Na murowańcu próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Pierwsze slysze o fuzji Kalisza z Lesznem? Dlaczego została olana? Jachu, Ty też jesteś z okręgu Kalisz?Z tego co mi wiadomo, a miałem kilkuletnią przerwę od wędkarstwa to miało powstać coś na kształt Wielkopolskiego PZW. Prawdopodobnie poszło o składki i zarybienia ale może jest tu ktoś to był bliżej tego i wie lepiej. Na murowańcu próbowałeś?Tak łowiłem szczupaki 40-50cm. Jako, że łowię z brzegu a średnia głębokość tam to jakieś 1,5m ( kiedyś wyszedłem na środek jeziora ) to jest to dla mnie mało atrakcyjny zbiornik. Już lepsze okoliczne glinianki ale to moje zdanie. Najbardziej brakuje dobrej płynącej wody, stąd pytałem o te kanały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi