vojtas Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 witam,chciałbym się wybrac na ten zbiornik na sandacze,nigdy tam nie byłem a coś tam o tym słyszałem,szukam informacji na temat tej wody,jakie jest tam dno,głebokość zbiornika,no i oczywiście populacja drapieżnika,z góry dziękuje za wszelkie informacjepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Wyjęli tam ostatnio sandacza, podobno 120cm, ale to było jak odławiali wszystkie ryby, bo zbiornik poszedł do remontu i teraz wody tam nie ma. http://www.pzw.org.pl/wroclaw/wiadomosci/101645/60/zakaz_wedkowania_na_zbiorniku_stradomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam... tam nie ma sandaczy , ani żadnych innych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 no to lipa z tąwodą że jest spuszczona,słyszałem że jest tam dużo sandacza i dlatego się zainteresowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dokładnie tak jak piszę kolega wyżej. Szkoda, bo zniszczyli fajny rybostan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nasze kochane pzw Wrocław, Stradomia i Tama Łagiewniki... jednym słowem...RZEŹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ryby faktycznie były, zostały odłowione i przeniesione do przestronnego gara... no cóż "zmiany, zmiany, zmiany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Odkopie tema, czy ktoś tam łowi z łodzi .Ja z drapieżnikiem, po spuszczeniu zbiornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Aktualnie bieda z nędzą. Po napełnieniu zbiornika przez chwilę był boom drapieznika charakterystyczny dla nowych zaporówek. Natomiast miejscowa awangarda z żywcami obstawiła dookoła gdzie się dało i skutecznie eksterminowała każdego szczupaka, który o milimetr przekroczył 50cm. Woda fajnie się zapowiadała, wyszło standardowo. Szkoda, bo były piękne połacie roślinności, które dawały możliwości. Ale odkąd woda znów kwitnie, bajoro ignoruję. Pewnie jakieś ryby zostały, ale trzeba mieć mocne nerwy żeby to oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Ok, dzieki.Mialem plan się wybrać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi