Daro Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 CzescOstatnie kontrole to:200€ za brak podbieraka400-500€ za przetrzymywanie zywych rybek w wiadrze bez pumpy powietrza2000€ za lowienie na zywcaInformacje zaslyszane sa z roznych zrodel. Nie wiem czy prawdziwe, ale skutkuja ogolna panika. <_< Kontrole prowadzone byly rano. Nastepne maja sie odbyc noca. Kontrole nocne przeprowadzane maja byc jak lapanki.Nie wiem ile w tym wszystkim prawdy, ale frekwencja nad woda jest zdecydowanie mniejsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 CzescOstatnie kontrole to:200€ za brak podbieraka400-500€ za przetrzymywanie zywych rybek w wiadrze bez pumpy powietrza2000€ za lowienie na zywcaInformacje zaslyszane sa z roznych zrodel. Nie wiem czy prawdziwe, ale skutkuja ogolna panika. <_< Kontrole prowadzone byly rano. Nastepne maja sie odbyc noca. Kontrole nocne przeprowadzane maja byc jak lapanki.Nie wiem ile w tym wszystkim prawdy, ale frekwencja nad woda jest zdecydowanie mniejsza. Pozdrawiam Marzy mi sie takie cos u nas na Odrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Hmm, gdyby to zastosowac u nas to trzeba by najać katów. Żeby zachowac odpowiednie proporcje kar do czynow w porownaniu do w/w.... Bo ile € by wyszlo za lowienie bez karty, na zywca, bez podbieraka, na 10 samolowek, na gatunek bedacy w okresie ochronnym, zlapanemu podczas ucieczki z workiem ryb i przy probie przekupstwa funkcjonariusza? <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 gumo takiego to by tylko 6tka w totka ratowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Swoją drogą brak podbieraka to marny powód do kary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 gumo takiego to by tylko 6tka w totka ratowała...Ale przynjamniej przyjechalbym nad rzeke i moglbym lowic tam gdzie mi sie podoba, a nie przyjezdzam i rece mi opadaja bo ludzie z Gorzowa i Sulecina zajmuja wszystkie glowki i trzeba jezdzic Bog wie gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Daro
Czesc
Ostatnie kontrole to:
200€ za brak podbieraka
400-500€ za przetrzymywanie zywych rybek w wiadrze bez pumpy powietrza
2000€ za lowienie na zywca
Informacje zaslyszane sa z roznych zrodel. Nie wiem czy prawdziwe, ale skutkuja ogolna panika. <_<
Kontrole prowadzone byly rano. Nastepne maja sie odbyc noca. Kontrole nocne przeprowadzane maja byc jak lapanki.
Nie wiem ile w tym wszystkim prawdy, ale frekwencja nad woda jest zdecydowanie mniejsza.
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi