Skocz do zawartości
  • 0

Ciekawostka z nad rzeki Rhein-Kary

Daro

Pytanie

Czesc

Ostatnie kontrole to:

200€ za brak podbieraka

400-500€ za przetrzymywanie zywych rybek w wiadrze bez pumpy powietrza

2000€ za lowienie na zywca

Informacje zaslyszane sa z roznych zrodel. Nie wiem czy prawdziwe, ale skutkuja ogolna panika. <_<

Kontrole prowadzone byly rano. Nastepne maja sie odbyc noca. Kontrole nocne przeprowadzane maja byc jak lapanki.

Nie wiem ile w tym wszystkim prawdy, ale frekwencja nad woda jest zdecydowanie mniejsza. :unsure:

Pozdrawiam

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Czesc

Ostatnie kontrole to:

200€ za brak podbieraka

400-500€ za przetrzymywanie zywych rybek w wiadrze bez pumpy powietrza

2000€ za lowienie na zywca

Informacje zaslyszane sa z roznych zrodel. Nie wiem czy prawdziwe, ale skutkuja ogolna panika. <_<

Kontrole prowadzone byly rano. Nastepne maja sie odbyc noca. Kontrole nocne przeprowadzane maja byc jak lapanki.

Nie wiem ile w tym wszystkim prawdy, ale frekwencja nad woda jest zdecydowanie mniejsza. :unsure:

Pozdrawiam

Marzy mi sie takie cos u nas na Odrze...

• 0

Hmm, gdyby to zastosowac u nas to trzeba by najać katów. Żeby zachowac odpowiednie proporcje kar do czynow w porownaniu do w/w....

Bo ile € by wyszlo za lowienie bez karty, na zywca, bez podbieraka, na 10 samolowek, na gatunek bedacy w okresie ochronnym, zlapanemu podczas ucieczki z workiem ryb i przy probie przekupstwa funkcjonariusza? <_<

Gumo