adiz1 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Interesują mnie wszelkie opinie o tym kołowrotku. Niestety nie widziałem go jeszcze na sklepowej półce - jest w sprzedaży od tego roku. Może są na forum koledzy, którzy mieli go w ręku - świetnie jak go użytkują i mogli by podzielić się swoimi sugestiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Przede wszystkim zastanawia mnie waga kołowrotka.rozmiar 2500/255g, 3000/280g. To kilkadziesiąt gram mniej niż odpowiedniki innych firm. Taka waga nie dziwi, ale w kołowrotkach za 1 tysiąc pln, ten kosztuje +/- 400 zł. Dane katalogowe podają, że jest z aluminium, nie plastikowy. Czy można wnioskować z tego, że ma delikatną konstrukcję i do spinningu sie nie nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Również mnie interesuje ten kołowrotek, proszę o opinie użytkowników.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Wygląda bardzo rasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Waldek, a może korbka pasowała by do Infinity Q, tylko ten kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Waldek, a może korbka pasowała by do Infinity Q, tylko ten kolor... Nawet, bo ten klips składaka drażni nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 taka tansza imitacji daiwy morethan. ale ladniutki. nie pozostaje nic jak tylko miec nadzieje ze poza estetyka rowniez cos prezentuje swoimi bebechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi