Skocz do zawartości

Katalog woblerow/blach/gum na sprzedaz

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jest tutaj Was robiacych woblery bardzo wielu, latanie po wszystkich watkach majacych niekiedy po kilkadziesiat stron w poszukiwaniu czegos dla siebie jest zadaniem strasznie czasochlonnym, pozniej sie zapomina kto i co robi.

Moze by tak kazdy, posiadajacy okreslone modele i wersje kolorystyczne zrobil jakis mini-katalog np. na pierwszej stronie swojego watku? Wszystkim ulatwi to zycie, glownie klientom :)

Pozdrawiam,

Bujo

Edytowane przez Bujo
  • Like 11

Fajny pomysł, ale wątpię żeby się przyjął :ph34r: chodzi mi głównie o fakt, że większość twórców wymyśla bez przerwy nowe modele, nieraz porzucając te poprzednie ;) katalog mógłby się sprawdzić jeśli ktoś ma dość ustabilizowaną ofertę jak np. @Tomy (robi ciągle coś nowego, jednak jakiś np.raptor zawsze jest na stanie) ;) oczywiście jest to tylko moja subiektywna opinia, sam wołabym się mylić :)

Edytowane przez Pride

Witam,

Wedlug mnie musi byc w jakims stalym i prostym do znalezienia miejscu, przykladowo pierwsza strona watku badz w niej zawarty link do galeri. Mowimy caly czas o tych, co sprzedaja swoje wyroby, moga byc dostepne na zamowienie chociazby czy cos w tym stylu.

Bujo

Edytowane przez Bujo

Witam,

Wedlug mnie musi byc w jakims stalym i prostym do znalezienia miejscu, przykladowo pierwsza strona watku badz w niej zawarty link do galeri. Mowimy caly czas o tych, co sprzedaja swoje wyroby, moga byc dostepne na zamowienie chociazby czy cos w tym stylu.

Bujo

Jest takie miejsce - Giełda twórców.

Oczywiście, że ułatwiłoby to. Jak najbardziej popieram Twoją propozycję. Tylko pojawia się problem - gdzie to umiejscowić. Lurebuilding nie jest od sprzedaży. W tej chwili pozostaje Giełda Twórców i nic nie stoi na przeszkodzie, aby każdy Twórca umieścił tam swój katalog z cennikiem i w razie czego uzupełniał ofertę lub wycofywał już nie robione. Można próbować coś nowego utworzyć.

• Like 1

Po prostu wyłącznie jego wątek z ofertą, bez możliwości dodawania postów innych użytkowników. 

Można zrobić tag (katalogi) aby było jeszcze szybciej, podobnie jak w Sprzedaż sprzętu wędkarskiego.

Jak ktoś zainteresowany to pisze na PW.

A komentarze w wątku w dziale Lurebuilding. 

Edytowane przez Pietruk