synek007 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Panowie,szukam namiaru na te przynęty w Polsce gdzie to można kupić?Nie są łowne ale ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Na jakiej podstawie piszesz, że nie są łowne?Ja nimi łowię i mam odwrotne zdanie na ich temat - są b. łowne! W PL ich nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Kolega chce konkurencje odstraszyć takim stwierdzeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek007 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Gdyby nie były łowne to bym ich nie szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Identyczne miał w swej ofercie kiedyś Berkley,Cormoran,AAs Shad i Fish Trap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jakiej to firmy.?Podobne cormorana czy cora-z widziałem w leclerku w warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 F-my Big Hammer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jakiej to firmy.?Podobne cormorana czy cora-z widziałem w leclerku w warszawie. Kształt może i podobny lecz już jest gorzej z miękkością silikonu. Big hammery są bardzo miękkie, gumisie.Kiedyś spotkałem się z bardzo podobną gumą do Big Hammerów na allegro która była co jakiś czas sprzedawana na licytacjach w paczkach pakowanych po 5 szt. Silikon był niemalże identyczny jak w Big Hammerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek007 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzięki Mario. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Panowie , czy gdzieś w Polsce kupię przynęty Big Hammer? Zależy mi na nich , ale nie mogę znaleźć - tak samo jak długo już szukam dobrego fluocarbonu 1,00 mm - nie wiem może źle szukam , ale wydaje mi się że przejrzałem większość sklepów internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek007 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tylko Polska?Moge dać namiar na niemiecki sklep jak chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tylko Polska?Moge dać namiar na niemiecki sklep jak chcesz...W niemieckim znalazłem , nie mam konta pay pal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek007 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi