bardziu Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Mam pytanie do użytkowników tego ustrojstwa.https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Zaczep-skladany-uniwersalny-FUJI-EZ-Keeper.-Rozne-kolory/767 Jak sie to sprawuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Super sprawa jak nie masz normalnego stałego uchwytu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Mam i się sprawuje dobrze jeśli nie masz uchwytu to nic lepszego nie wymyslisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 No właśnie nie mam zaczepu i szukałem jakiegoś rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Super patent ! W moim Graphiteleaderze japońce nie przewidzieli uchwytu - zamówiłem u mefiego , założyłem i nie chcę niczego innego . Polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 No to będziesz zadowolony jeżeli potrzebujesz zaczepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 U mnie w pstrągowym kiju w wykonaniu hand made za zaczep robi pierwsza przelotka, na etapie projektowania wędki zapomniałem o zaczepie ale da się bez niego żyć, dopiero jak zmieniam kij i łowie innymi to sobie o zaczepie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Po co niszczyć pierścień przelotki lub rysować ramkę ostrym hakiem ?? I lakier można na omotki zniszczyć. Ez keeper kosztuje grosze a bardzo się przydaje... możesz wykonać zresztą coś podobnego samemu....wszak to tylko gumka i kawałek tworzywa... pokombimuj. Jedyny problem z ez keeperem jest w smukłych blankach. Gumka na małej średnicy słabo trzyma.. mam tak w jednym cascie. Blank cienki jak modelka z top model a wisi na jego końcu slider 10 i jak go powiesze na zaczepie to ten się przesunie w trakcie pływania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Patent na pewno skuteczny ale wygląda to jakoś mało poważnie, tak jakoś dla mnie nienaturalnie.A nie lepiej kupić np taka mała przelotkę https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/zaczepy-okragle-ATC-BLACK-rozmiar-zew.-5%2C75mm-/731Odrobina lakieru i parę metrów nici. I mamy satysfakcję i ładny zaczep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 EZ keeper sprawuje się dobrze. Mam przy 2 kijach. Dodam jeszcze że to ustrojstwo jest tak jakby składane, ażeby ograniczyć możliwość czepiania się linki. Jak zaczynamy łowić, składamy zaczep i linka się nie plącze. Przy rozłożonym zaplątania są dość częste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Miałem. Niespecjalnie polubiłem. Na dłuższą metę....nie dało rady. Podarowałem koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi