bony20 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Delikatnie odkopię temat.Ostatnio przy próbach złowienia sandacza przyłowiłem szczupaczka 50+. Uderzył w dość agresywnie prowadzoną skokami gumę.Zdziwiłem się bardziej gdy zobaczyłem świeże rany. Co mogło je spowodować, lub kto?Ryba była dosyć waleczna i miała dobrą kondycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Obstawiałbym koleżankę ze starszej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Głębokie cięcie, a to z wody OM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Głębokie cięcie, a to z wody OM.W grę wchodzi też wydra, kormoran lub jakieś ptaszysko typu rybołów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Cięcie jest głębokie i pojedyncze. Obstawial bym jakieś ptaszysko.Ewentualnie dochodzi uraz mechaniczny przy plywie, ale to ciemniak a nie szczupły musiał by być, albo ingerencja ludzka. Na atak innej ryby mi to nie wygląda choćby z powodu pojedynczej rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Mnie trafil się kiedyś szczupak ok 80 cm ze strasznie zdeformowanym pyskiem i wielką blizną na pysku, chyba zerwał się jakiemuś koledze dużo wcześniej. Niestety nie mogę znaleźć zdjęcia, ale wyglądał strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi