biosteron Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Audycja Zew Natury. http://biosteron.wrzuta.pl/audio/5bfKzxUhPUj/zew_natury.23.0 5_2009r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Dzięki! Chętnie posłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Ciekawie Panowie opowiadają o łowieniu szczupaka i masky.Mimo ich żarłocznego instynktu i sporej ilości w akwenach nie taki to łatwy przeciwnik w złowieniu jakby się mogło na pozór wydawać...jeden z prowadzących powiedział ze to raczej wina pogody która odpiła się na wynikach w połowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ano - nie taki łatwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Remku, uzytkownicy forum, ktorzy nie mieli mozliwosci obejrzec foto slajdow na jednym ze spotkaniu w Warszawie nadal nie mieli przyjemnosci zobaczyc tego pieknego muskie, ktorego zlowiles Ja czekam niecierpiliwe. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Wielki to on nie był Temat dokończę. Tak jak wspominałem byłem trochę ostatnio zajęty więc ciężko było mi się za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
biosteron
Audycja Zew Natury.
http://biosteron.wrzuta.pl/audio/5bfKzxUhPUj/zew_natury.23.0 5_2009r
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi