admin Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Cześć,Robert to nasz forumowicz i zapalony wędkarz. Kiedyś pamiętam zrobiliśmy spotkanie jerkbaitowe gdzie Robert pokazywał nam swoje zdjęcia Wisły. A teraz otrzymałem od niego wiadomość, że właśnie montuje swój pierwszy film "POLA PEŁNE ŻYCIA". Zobaczcie sami. PozdrawiamRemek 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Piękne. To może jakiś meeting z prywatnym pokazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Bardzo...Tyle, że "coraz gorzej" ogląda mi się takie obrazy...Chciałoby się wszystko rzucić i wracać...ale, coraz mniej jest gdzie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Piękne. To może jakiś meeting z prywatnym pokazem? Da się załatwić Tylko poczekajmy na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Bardzo...Tyle, że "coraz gorzej" ogląda mi się takie obrazy...Chciałoby się wszystko rzucić i wracać...ale, coraz mniej jest gdzie .Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dlaczego? bo , starość dopada. A najgorsze, że moich przyjaciół również.I...kiedy po takim czasie wracam, to mam wrażenie, że "coraz mniej mnie" w miejscach (o jakże) znajomych .Ale, mam jeszcze w zanadrzu swoją "Amazonię" w naszym kraju . Byleby okoliczności i zdrowia starczyło .W naszym kraju sporo jeszcze miejsc które, potrafią nie tylko zachwycić. Można za nie duszę sprzedać . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 To jej ucieknij ... Starość to stan umysłu. Ten wiek daje możliwości, których na próżno szukać mając 18 lat. A marzenia? Warto je mieć ale przede wszystkim je realizować. Bo one są po to by je realizować. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 To jej ucieknij ... Starość to stan umysłu. Ten wiek daje możliwości, których na próżno szukać mając 18 lat. A marzenia? Warto je mieć ale przede wszystkim je realizować. Bo one są po to by je realizować. Do pewnej chwili się ucieka , później grzęźnie się w "ruchomych piaskach" .Ale, masz racje . Bez względu na dzisiejsze możliwości, warto dla marzeń żyć . Realizacja to, już inny..."bardziej przyziemny" temat . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Superdo autora filmu pytaniew 35 sekundzie to kraska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Według mnie - tak. A potem chyba dzieżba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Do pewnej chwili się ucieka , później grzęźnie się w "ruchomych piaskach" .Ale, masz racje . Bez względu na dzisiejsze możliwości, warto dla marzeń żyć . Realizacja to, już inny..."bardziej przyziemny" temat .W "ruchomych piaskach" najlepiej się zatrzymać i czerpać z tego co mamy tu i teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Superdo autora filmu pytaniew 35 sekundzie to kraska ?Poproszę Roberta by odpowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Piękny ten nasz świat , a zwłaszcza pokazany w taki sposób.Czekam na resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Bardzo lubię filmy przyrodnicze , ten jest moim zdaniem prosty do bólu , proste ujęcia które bardzo przyciągają uwagę , z niecierpliwością czekam na CDN . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Filmik klasa-czekamy na cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witajcie, Dzięki Remek za wstawienie trailerka.Uprzedzę Cię i odpowiem na zadane pytanie. W pewnym momencie jest kraska rzeczywiście, jest i dzierzba, a filmie będzie dużo fajnych gatunków. A nasz świat jest rzeczywiście piękny, tylko niestety szybko sie zmienia i wiele gatunków nie wytrzymuje tych zmian. Kraska jest niestety jednym z takich gatunków i za kilka lat będzie najprawdopodobniej wspomnieniem.No i napisałem pierwszy raz na jarkbait, bo zawsze tylko z wielką przyjemnością czytałem wasze wiadomości dotyczące oczywiście wędkarstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi