Skocz do zawartości

POLA PEŁNE ŻYCIA

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Robert to nasz forumowicz i zapalony wędkarz. Kiedyś pamiętam zrobiliśmy spotkanie jerkbaitowe gdzie Robert pokazywał nam swoje zdjęcia Wisły. A teraz otrzymałem od niego wiadomość, że właśnie montuje swój pierwszy film "POLA PEŁNE ŻYCIA". Zobaczcie sami. 

Pozdrawiam

Remek

• Like 20

Dlaczego?

:D bo , starość dopada. A najgorsze, że moich przyjaciół również.

I...kiedy po takim czasie wracam, to mam wrażenie, że "coraz mniej mnie" w miejscach (o jakże) znajomych :) .

Ale, mam jeszcze w zanadrzu swoją "Amazonię" w naszym kraju :D . Byleby okoliczności i zdrowia starczyło ;) .

W naszym kraju sporo jeszcze miejsc które, potrafią nie tylko zachwycić. Można za nie duszę sprzedać :) .

• Like 3

To jej ucieknij ... :)

Starość to stan umysłu. Ten wiek daje możliwości, których na próżno szukać mając 18 lat. A marzenia? Warto je mieć ale przede wszystkim je realizować. Bo one są po to by je realizować.

Do pewnej chwili się ucieka :) , później grzęźnie się w "ruchomych piaskach" ;) .

Ale, masz racje ;) . Bez względu na dzisiejsze możliwości, warto dla marzeń żyć :) . Realizacja to, już inny..."bardziej przyziemny" temat :) .

• Like 1

Do pewnej chwili się ucieka :) , później grzęźnie się w "ruchomych piaskach" ;) .

Ale, masz racje ;) . Bez względu na dzisiejsze możliwości, warto dla marzeń żyć :) . Realizacja to, już inny..."bardziej przyziemny" temat :) .

W "ruchomych piaskach" najlepiej się zatrzymać i czerpać z tego co mamy tu i teraz. :)

• Like 1

Witajcie,

Dzięki Remek za wstawienie trailerka.

Uprzedzę Cię i odpowiem na zadane pytanie. W pewnym momencie jest kraska rzeczywiście, jest i dzierzba, a filmie będzie dużo fajnych gatunków. A nasz świat jest rzeczywiście piękny, tylko niestety szybko sie zmienia i wiele gatunków nie wytrzymuje tych zmian. Kraska jest niestety jednym z takich gatunków i za kilka lat będzie najprawdopodobniej wspomnieniem.

No i napisałem pierwszy raz na jarkbait, bo zawsze tylko z wielką przyjemnością czytałem wasze wiadomości dotyczące oczywiście wędkarstwa.

• Like 1