kamildarbanski Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam koledzy mam problem W moim zauberze (tym normalnym) nie CF pojawily sie luzy na skladaniu rączki... Czy macie jakas godna polecenia rączke ktora bedzie pasowac?? czy np od jakiego red arc sie nada czy nie za bardzo?? pilna sprawa bo ryby czekaja wiec prosze o info tylko pewne i sprawdzone podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzwon do dragona, oni maja. Ja zalarwialem przez sklep teamdragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 ale to tez kolego dostane taka raczke skladaniowa jak w oryginale?? czy jakas inna?? bo prawde mowiac nie chcialbym juz tej skladanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Zobacz sobie jakie mają zaubery w Dragonie. Pewnie taka Ci dadzą, zadzwoń i zapytaj, nowa rączka jest w ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 no dobra koledzy sprobuje ale moze ma ktos jakies inne pomysly?? jesli tak to czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Może taka korbka Kolegę zainteresuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 a Co to Jacek za korbka i od czego? Masz taka na zbyciu Jacek u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 a Co to Jacek za korbka i od czego? Masz taka na zbyciu Jacek u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A czy musisz ją składać? Trochę kleju i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 akurat takiej opcji nie bralem pod uwage:)moze to i sposob:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ja do bardzo podobnej składanej korbki w stradicu wsadziłem podkładkę, którą wyciąłem z plastikowej butelki. Podkładka to kółeczko z otworem w środku i "tunelem" prowadzącym do otworu, zwezajacym się w stronę dziurki. Dzięki temu podkładka zatrzaskuje się na nicie i nie wypada. Nie wiem czy dobrze to opisałem ale mam nadzieję, że mniej więcej wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 heh kurcze opcje rodem z McGyver-a:) haha dziekuje koledzy za wasza inicjatywe moze jakos te porady zloze do kupy i cos z tego wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Potwierdzam słowa Godskiego. Ja tez zalałem klejem dwuskladnikowym. Zero kombinacji i zero luzów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) ale to tez kolego dostane taka raczke skladaniowa jak w oryginale?? czy jakas inna?? bo prawde mowiac nie chcialbym juz tej skladanej... Zestaw od Basszone do tuningu m.in. Ryobi, "rączka" węglowa do wyboru w czterech kolorach: Niestety, haczyk tkwi w cenie, koszt takiej rączki to równowartość "używanej nówki" Zaubera na forumowej giełdzie. Edytowane 5 Lutego 2015 przez marek0l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi