Bezel Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam dzisiaj urwałem mojego ulubionego jerka, był ręcznie robiony z balsy podajże w ciekawym ubarwieniu, kształt sliderka około 7,5cm, tonący, paski, brokat, lusterkujący w opadzie itd...Poszukuje i zapłace ile trzeba będzie osobie, która zgłosi sie do mnie z chęcia zrobienia dla mnie zastępcy... wiecej szczegółow na priva... był mi bliski, jego praca była świetna, chodził tylko i wyłącznie na boku skręcają do 90stopni, tylko prawo lewo... czekam dodano: zdjęcie PS. na zdjęciu jego brat, jedyne co w nim zmieniłem to oko, nalepiłem oczko 3D...może ktoś pozna swoją robote...Kupiłem od tego człowieka chyba 8jerków i 3 łomżyńskie bezsterowce. Na allegro nazywa się jjura, obecnie konto zablokowane, ostatnie komentarze moje na jego koncie chyba wszystko co pamiętam, aha, kupiłem je w sierpniu tamtego roku, tytuł aukcji brzmiał coś typu: Silder ( z błędem było ) Jeszcze może coś o mojej zgubie...wzór był bardzo ciekawy, ciałko jasnozielone z ciemnozielona krateczką, czerowono-wiśniowe paski z brokatem chyba, ciemny wręcz czarny grzbiet też z brokatem... brzuszek nie pamiętam fajnie jakby odezwał się człowiek, który je robi...jak nie to osoba chętna na wyzwanie mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Po kilku dniowych poszukiwaniach udało mi sie zdobyć numer telefonu do tego Pana... za tydzień będzie w Polsce to się okaże czy ma coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi