harp Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Co polecacie? Koniecznie kongera w rozmiarze 4000. Mocny trociowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Czemu akuratnie konger?Kolega sprzedaje fajnego i mocnego Penna za nieduże pieniądze. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=9148& ;start=0&Może warto się tym zainteresowac? Pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 W sumie nie moja sprawa... .ale pytanie jest typu: kto jest Twoim idolem i dlaczego Kowalski? Zdaje sobie sprawe, ze ze sprowadzeniem pewnych kolowrotkow moze byc problem. Ale nieraz, jak zostalo powiedziane, pojawiaja sie oferty chocby na naszym forum. Jestem przeciwnikiem klasyfikowania kolowrotkow pod konkretne ryby, chyba ze polow jest specyficzny i wymaga specyficznych cech sprzetu. Tutaj akurat potrzeba mocnego kolowrotka z mocnym hamulcem..ja bym poszukal Penna Slammera 360.Sporo wytrzyma...co zrekompensuje trud wlozony w jego kupno. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Tylko, że kurde do Penn Slammera 360 trudno o dodatkową szpulę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Ja wszystko rozumiem . Wiem o tym że są inne firmy doskonale. Ale chodzi mi akurat o firmę Konger. Być może pytam z ciekawości... jednak za pomoc będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi