Skocz do zawartości
  • 0

Do Administratora

brig

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam , co mam zrobić gdy nabyłem przedmiot który jest niezgodny z opisem a sprzedający unika kontaktu.

Napisać priva, dać mu czas na odpowiedź z ostrzeżeniem, że napiszesz o jego nieuczciwości na forum. Na policję zawiadomienie o popełnieniu oszustwa jak jest się o co kopać. Opisz sprawę jaki deal robiliście i na czym Cię naciął?

• 0

Myślę, że dobrym obyczajem jest informować w ogłoszeniu, o tym że sprzedając przedmiot można go zwrócić. Jeśli sprzedający nie udostępnia takiej informacji, należy się spytać. Jeśli odpowiedź brzmi NIE, rezygnujemy. Niektórzy użytkownicy są w tym względzie bardzo elastyczni, niektórzy nie. W ten sposób możemy zachować chociaż pozory :giełdy koleżeńskiej".

• 0

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.

Czekałem aż sprawa się wyjaśni ale się nie wyjaśniła zostałem perfidnie oszukany i niestety przez ( kolegę) który ma 800 postów.

Wydawał się zaawansowanym na forum więc mu zaufałem i nie chodzi o pieniądze tylko o to by eliminować takie osoby z tego forum.

Jesteśmy pasjonatami a nie chandlarzami na giełdzie samochodowej zacierającymi ręce po sprzedaży złomu nieświadomemu amatorowi.

Nie mam nic przeciwko temu żeby ktoś sobie zarabiał , wręcz jestem wdzięczny za możliwości kupna przedmiotów po niższych cenach niż sklepowe ale niech opisy będą żetelne .

Życzę wszystkim Wesołych Świąt ale nie tobie brando.

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...