brig Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam , co mam zrobić gdy nabyłem przedmiot który jest niezgodny z opisem a sprzedający unika kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Podać nick sprzedającego w treści następnego wpisu, rozpętasz woję nukleraną ... Możesz też przeczytać regulamin w kwestii odpowiedzialności właściciela portalu za geszefty na giełdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Pozostaje zgłoszenie na Policję, jeżeli temat nie zostanie polubownie rozwiązany.Administracja JB.PL nie pośredniczy w rozwiązywaniu sporów będących rezultatem transakcji na giełdzie JB.PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 baloonstyle Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Masz adres przelewu, masz może adres na wysyłce Można samemu, można ze wsparciem , no i można zgłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witam , co mam zrobić gdy nabyłem przedmiot który jest niezgodny z opisem a sprzedający unika kontaktu.Napisać priva, dać mu czas na odpowiedź z ostrzeżeniem, że napiszesz o jego nieuczciwości na forum. Na policję zawiadomienie o popełnieniu oszustwa jak jest się o co kopać. Opisz sprawę jaki deal robiliście i na czym Cię naciął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witam , co mam zrobić gdy nabyłem przedmiot który jest niezgodny z opisem a sprzedający unika kontaktu.Po prostu... napisz o kogo chodzi.Tak czy inaczej zazwyczaj działa to dobrze w kwestii rozwiązywania sprawy (choć ostrzegam, nie zawsze jest miło...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tak jak napisał Mario - udostępniamy tylko przestrzeń do handlu ale już nie odpowiadamy za kontakt sprzedawca-klient. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anpart Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Po prostu... napisz o kogo chodzi.Tak czy inaczej zazwyczaj działa to dobrze w kwestii rozwiązywania sprawy (choć ostrzegam, nie zawsze jest miło...)Podawaj dane, może uchronisz innych przed tym sprzedającym, nie przejmuj się wojną jaką możesz rozpętać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wrzuć treść ogłoszenia, zdjęcia tego co otrzymałeś i jeszcze może link do filmu na Tubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam, co mam zrobić byście usuneli wszystko co jest zwiazane z moja osoba z tego forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 minecjusz Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Edytuj posty na .............................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Myślę, że dobrym obyczajem jest informować w ogłoszeniu, o tym że sprzedając przedmiot można go zwrócić. Jeśli sprzedający nie udostępnia takiej informacji, należy się spytać. Jeśli odpowiedź brzmi NIE, rezygnujemy. Niektórzy użytkownicy są w tym względzie bardzo elastyczni, niektórzy nie. W ten sposób możemy zachować chociaż pozory :giełdy koleżeńskiej". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Czekałem aż sprawa się wyjaśni ale się nie wyjaśniła zostałem perfidnie oszukany i niestety przez ( kolegę) który ma 800 postów.Wydawał się zaawansowanym na forum więc mu zaufałem i nie chodzi o pieniądze tylko o to by eliminować takie osoby z tego forum.Jesteśmy pasjonatami a nie chandlarzami na giełdzie samochodowej zacierającymi ręce po sprzedaży złomu nieświadomemu amatorowi.Nie mam nic przeciwko temu żeby ktoś sobie zarabiał , wręcz jestem wdzięczny za możliwości kupna przedmiotów po niższych cenach niż sklepowe ale niech opisy będą żetelne .Życzę wszystkim Wesołych Świąt ale nie tobie brando. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon@ Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Kolejny wał Brando... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brig
Witam , co mam zrobić gdy nabyłem przedmiot który jest niezgodny z opisem a sprzedający unika kontaktu.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi