baloonstyle Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Witam serdecznie Poszukuje programów które pomogą mi w obrabianiu zdjęć, chodzi mi o wyostrzenie zdjęcia i zamazywanie ( rozmywanie ) tła.Czy są jakieś darmowe programy które coś takie mi zagwarantują ?Jeżeli ktoś ma/używa prosił bym o podanie nazwy. Z góry dziękuję. PozdrawiamBartek Edytowane 31 Października 2014 przez baloonstyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Gimp raczej nie ma konkurencji wśród darmówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 O tym piszesz tak ?http://www.dobreprogramy.pl/GIMP,Program,Windows,13219.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiusz Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 odpowiem za Tomka : tak o tym a od siebie dodam że do drobnych korekt czyli: równanie horyzontu jakieś kadrowanie/przycinanie i delikatna korekta ostrości/kontrastu ja osobiście używam picasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Mi głównie chodzi o rozmazywanie tła tak aby lepiej było widoczne foto rybki.Jeżeli są jeszcze jakieś programy to proszę o info Powyższym dziękuję za pomoc Edytowane 31 Października 2014 przez baloonstyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiusz Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 osobiście bym pobawił się głębią ostrości w aparacie a nie jakimiś programami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Wiesz co aparat mój dupy nie urywa niestety Bardziej obiektyw musztardą zachodzi Edytowane 31 Października 2014 przez baloonstyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jest jeszcze PhotoScape do szybkiej obróbki zdjęcia, aczkolwiek także jestem za gimpem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Może coś pomoże http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/darmowe-programy-do-obrobki-zdjec.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dziękuję za tak szybką odpowiedź. PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dobry jest też https://clippingmagic.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 osobiście bym pobawił się głębią ostrości w aparacie a nie jakimiś programami ..za bookeh raczej odpowiedzialny jest obiektyw, ale wiadomo, że z FXowego body bedzie mniejsza GO niż z DX..czym dłuższe i jaśniejsze szklo tym rozmycie bardziej "kremowe" ...Najlepiej kadrować na "nierozpoznawalnym tle", mniej potem szopowania...jak blurować to tylko gausian blur lub rozmycie powierzchniowe/soczewkowe w PSie..ale ten niestety darmowy nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jest coś takiego jeszcze http://apps.pixlr.com/editor/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi