Kuba Standera Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 WitamCzy ktoś może w najbliższym czasie będzie jechał między Krakowem a Warszawą? Kolega wyjeżdża do Mongolii i chciałbym podac dla niego tubę z wędkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Not this time Kuba, not this time. Sorry Mate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Oj szkoda.A pytanie następne - o dobrego kuriera który w pewny i szybki sposób dostarczyłby bazookę z wędkami nie zdzierając ze mnie skóry? Kolega jedzie daleekoo i dobrze żeby miał zapas w razie W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Najlepiej na PKS'ie dać bazukę kierowcy, wziąć od niego nr telefonu i zapytać kiedy będzie w punkcie docelowym, w którym już będzie czekał kolega. koszt, zależnie od kierowcy ale oscyluje jakieś 10zł. Sprawdza sie na trasie Jelenia Wrocław i odwrotnie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 http://www.intercity.pl/?page=przesylki_konduktorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _ronin Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 ja tym razem nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Dzięki wielkie za chęci, wysłałem kurierem, nie taki straszny jak go malują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 wysłałem kurierem, nie taki straszny jak go malują Masz na myśli poniesione koszta ,czy jakość usługi??.UPS dostarczając mi przesyłkę dała plamy :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 coś więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dreyk1984 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 UPS radze omijac z daleka Kurier podczas mojej nieobecności zamiast zostawić awizację przekazał paczke pierwszej lepszej napotkanej osobie na klatce schodowej. Nieźle musiałem sie natrudzic zeby zlokalizowac odbiorce i odzyskac przesyłke. Amatorka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 UPS radze omijac z daleka Kurier podczas mojej nieobecności zamiast zostawić awizację przekazał paczke pierwszej lepszej napotkanej osobie na klatce schodowej. Nieźle musiałem sie natrudzic zeby zlokalizowac odbiorce i odzyskac przesyłke. Amatorka!! Nie mam dobrego zdania o tej firmie.Towar był wart 530zł, paczkę pozostawił pracownik tej firmy pod drzwiami, bez mojego podpisu i sobie odjechał w sina dal w tym czasie byłem obecny w domu, nawet nie pofatygował się zadzwonić do drzwi. Zadzwoniłem w tej sprawie do firmy UPS i poinformowałem o tym że nie podpisałem odbioru paczki, a paczkę ich pracownik pozostawił samej sobie przed drzwiami. Dobrze że mieszkam na wsi, bo gdyby to było w mieście to tej paczki bym nie ujrzał w ogóle.Za kilka godzin dzwoni do mnie pracownik tejże firmy co przywiózł paczkę pod drzwi, z pretensjami że ja narobiłem rabanu na całą firmę w sprawie paczki i on ma przez to nieprzyjemności, i że czego ja jeszcze chce ,skoro paczka została dostarczona .Zero przeprosin ze strony firmy. Ja już tej firmie podziękowałem na zawsze… skoro w ten sposób dostarcza paczki. To nie worek kartofli, ze można zostawić pod drzwiami i sobie odjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Ja również na UPS radziłbym uważać dostarczali mi 3 paczki ze sprzętem sportowym i wszystkie 3 pudełka były otwarte lub mega pogniecione. Tłumaczył się tym że ma dużo paczek i wczasie transportu się to stało. Brednie bo pewnie szukają czegoś co może im wpaść w oko!!! BARDZO NIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 też miałem przeboje z UPS, skończyło się że sam podjechałem do magazynu po paczkę, bo czekali aż się coś jeszcze trafi do mojej miejscowości (40 km za daleko jechać z 1 paczką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bezel Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 I u mnie też zostawili pod drzwiami paczkę UPS...GLS to co innego, dzwonią, umawiają się i czekają..ich polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Tym razem bez problemu - UPS paczkę zabrał i doręczył błyskawicznie, wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Witam
Czy ktoś może w najbliższym czasie będzie jechał między Krakowem a Warszawą? Kolega wyjeżdża do Mongolii i chciałbym podac dla niego tubę z wędkami.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi