Skocz do zawartości
  • 0

Prośba o pomoc w transporcie

Kuba Standera

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Najlepiej na PKS'ie dać bazukę kierowcy, wziąć od niego nr telefonu i zapytać kiedy będzie w punkcie docelowym, w którym już będzie czekał kolega. koszt, zależnie od kierowcy :D ale oscyluje jakieś 10zł. Sprawdza sie na trasie Jelenia Wrocław i odwrotnie :D.

Pozdrawiam.

• 0

UPS radze omijac z daleka :unsure:

Kurier podczas mojej nieobecności zamiast zostawić awizację przekazał paczke pierwszej lepszej napotkanej osobie na klatce schodowej. Nieźle musiałem sie natrudzic zeby zlokalizowac odbiorce i odzyskac przesyłke. Amatorka!!

Nie mam dobrego zdania o tej firmie.Towar był wart 530zł, paczkę pozostawił pracownik tej firmy pod drzwiami, bez mojego podpisu i sobie odjechał w sina dal w tym czasie byłem obecny w domu, nawet nie pofatygował się zadzwonić do drzwi. Zadzwoniłem w tej sprawie do firmy UPS i poinformowałem o tym że nie podpisałem odbioru paczki, a paczkę ich pracownik pozostawił samej sobie przed drzwiami. Dobrze że mieszkam na wsi, bo gdyby to było w mieście to tej paczki bym nie ujrzał w ogóle.Za kilka godzin dzwoni do mnie pracownik tejże firmy co przywiózł paczkę pod drzwi, z pretensjami że ja narobiłem rabanu na całą firmę w sprawie paczki i on ma przez to nieprzyjemności, i że czego ja jeszcze chce ,skoro paczka została dostarczona .Zero przeprosin ze strony firmy. Ja już tej firmie podziękowałem na zawsze… skoro w ten sposób dostarcza paczki. To nie worek kartofli, ze można zostawić pod drzwiami i sobie odjechać.

• 0

Ja również na UPS radziłbym uważać dostarczali mi 3 paczki ze sprzętem sportowym i wszystkie 3 pudełka były otwarte lub mega pogniecione. Tłumaczył się tym że ma dużo paczek i wczasie transportu się to stało. Brednie bo pewnie szukają czegoś co może im wpaść w oko!!! BARDZO NIE POLECAM