tpe Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Grubo... Zbieraj na TP SW4000PG Albo zainwestuj w multiplikator i odpowiedni kij. 100% gwarancji, że przestanie stukać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Ja katuję od 2 sezonów chińskiego Slamerka. Finezji zero ale mam to gdzieś. Rozkręciłem nowego, przesmarowałem i śmiga. Nie zdaje mi się aby miał wyzionąć ducha w najbliższym czasie. Na początku tego sezonu zakupiłem Zauberka i po jednym sezonie dostał luzów na korbie. Oczywiście cała partia na którą się załapałem jest jakaś nie tego, gdyż coś tam lekko co pełny obrót korbką uskakuje, przeskakuje. Dzieje się tak pomimo tego, iż też został rozkręcony i przesmarowany. Mam to gdzieś, będzie służył, aż się rozsypie i tyle. Stwierdzam, że porównywanie jednego do drugiego jest troszkę bezsensu, gdyż są to całkiem różne kręciołki, ale gdybym miał zamiar łowić ciężko to do wędki podpiąłbym Slamerka. Pozdrawiam Edytowane 7 Listopada 2014 przez uvex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakodrako1 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Kupiłem Okume raw II 40 .Na sucho chodzi fajnie.|Dam znać jak przetestuje nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 O i fajnie tylko daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakodrako1 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Dziś połowiłem pare godzin i kołowrotek w moim odczuciu jest sporo lepszy od reda spro orc 10300.Kręci się bardzo lekko przy sporym obciązeniu (obrotówki 5 czy lusox 3).... Plecionke układa bardzo poprawnie,ale musiałem zdjąć wszystkie podkładki bo tak to był stożek.Pracuje bardzo cicho ...W red arc słychać było zwijanie żyłki... Na ta chwilę jestem bardzo zadowolony.Zobaczymy jak będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie wiem co wam halasuje w slammerze moj wersja china nic nie halasuje.Malo tego chodzi bajecznie lekko, nie czuc zadnego oporu przy kreceniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuta Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nie wiem co wam halasuje w slammerze moj wersja china nic nie halasuje.Malo tego chodzi bajecznie lekko, nie czuc zadnego oporu przy kreceniuAMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszb Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Chciałbym odgrzać trochę kotlecik i zadać tylko jedno pytanie. Do wędkowania z opadu na przynęty ważące po 45g wybrać Ryobi Zaubera FC czy Penn Spinfishera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabłko Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Z informacji oraz testów, które zdążyłem ostatnio wyczytać obstawiałbym za Pennem. Jest to koń pociągowy na ciężkie zestawy. Ojciec mojego kumpla posiada go w rozmiarze 3500 i sobie chwali. Trzymałem go także w rękach i kręciłem na sucho jednak jako niedoświadczonych jeszcze wędkarz, na temat kultury pracy nie zabiorę głosu. Niech inni użytkownicy się wypowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Do przynęt 45gr bierz Penna,czy to będzie spinnfisher czy slammer nie ma różnicy. Dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bierz slammera 360 i będziesz zadowolony. Nie zajezdzisz go napewno. Chociaż słyszałem ze ktoś tam ząb wyłamał z przekładni, sam nie wiem jak to możliwe w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi