kubaS 1 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Witam.Panowie pytanie proste.Wybiera się ktoś ? Edytowane 2 Listopada 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ja na pewno będę, tylko jeszcze nie wiem czy 29 czy 30, bo zamierzam 1 dzień poświęcić tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Będę tam , dla samego akwarium warto się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Będę tam , dla samego akwarium warto się wybrać.Jeżeli będzie to samo akwarium(chodzi o ryby), co w Poznaniu to.............szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 A to i ja zaglądne w niedzielę zobaczyć czy szału nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 E tam, chłopaki szykujcie się na Eftexx 2015 w Warszawie Na rybomani śmierdzi na kilometr pelletem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 To co, z Poznania się już ewakuowali i nie będzie okazji spotkać się z kolegami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 To co, z Poznania się już ewakuowali i nie będzie okazji spotkać się z kolegami ?Przemku ,będzie okazja........http://rybomania.com.pl/pl/news/targi_rybomania_w_dniach_6-8_lutego_2015_r-002/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja będę w sobotę-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 i ja może wpadnę 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) A więc do zobaczenia Też będę z moimi kolegami Edytowane 6 Listopada 2014 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Przecież to dopiero za miesiąc praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Spojrzałem na pierwsze cyfry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Będę i już doczekać się nie mogę. http://rybomania.com.pl/pl/ Z tej "zajawki" wynika, że akwarium będzie prezentowane w Polsce ostatni raz.Optymizmem napawa zapowiedź, że będą jednak atrakcje dla spinningistów i muszkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jak ktoś nie chce stać w kolejce na www.ticketpro.pl może kupić bilet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dowiedziałem się, że z atrakcji dla muszkarzy będą stoiska Flyhouse i Salar.pl, a więc można liczyć na dość szerokie spectrum sprzętowe, choć wiadomo, że właściciele wszystkiego do Lublina nie dadzą rady przywieźć. Muszkarze mają też prezentować połowy w akwarium, oczywiście całkowicie bezkrwawe - tj. reakcję ryb na muchowe przynęty pozbawione haków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Pojadę i zobaczę co to takiego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Pojadę i zobaczę co to takiego będzie Z mojego rodzinnego Sandomierza, gdzie stawiałam pierwsze wędkarskie kroki, to całkiem niedaleko - ok.110 km, a sądzę, że warto. Nie wiem jak ma się prezentować ekspozycja spinningowa, bo nie wnikałem zanadto, ale pewnie będzie znacznie bogatsza niż muchowa. A co do "łowienia" w akwarium to małe uzupełnienie, bo oczywiście nie tylko muszkarze mają podawać rybom "smakowite kąski". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Do zobaczenia Panowie ! Ja będę w sobotę od rana Łatwo będzie mnie poznać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ktoś z okolicy wybiera się do LUBLINA ???? Można zmontować wyjazd - Mogę pojechać swoim lub dokleić się do kogoś . Poproszę na PRIV gdyby coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Plan ekspozycji wygląda ciekawie akurat będę w Międzyrzecu Podlaskim w weekend, więc do Lublina 90km mam, może warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Megabass w lublinie? ten prawdziwy czy to jakaś inna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Prawdopodobnie prawdziwy Tu są bilety http://m.groupon.pl/oferty/lublin/gl-miedzynarodowe-targi-poznanskie-5/49698992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Czy ktoś z W-wy się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi