Skocz do zawartości

Rybomania Lublin 29-30.11.2014r.

kubaS 1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czekałem na te targi z nie cierpliwością.

No i po przybyciu rozczarowanie pełne.

Oferty firm były tak słabe i okrojone że szkoda gadać, no może nie wszystkie, ale większość.

Ceny jak z kosmosu.

Do tego główna atrakcja czyli akwarium wyglądało jak wanna z karpiami w hipermarkecie!

Słabo, słabo, słabo.

Witam,

Miala byc premiera uchwytu ''Delta'' z pracowni Kawalec, ma ktos moze zdjecie tak to wyglada?

Bujo

Tak, premiera.

Ehh. Chyba ktoś umie robić komputerową grafikę dobrze. Miałem w rękach tą "premierę". Nie jestem specjalistą materiałowym. Dla mnie to czyjaś wizja robiona w warunkach stodoły. Nawet zamieniłem kilka słów z twórcą. Podobał mi się z całego pomysłu zamek kołowrotka i lekkość uchwytu. Nie podobała mi się ergonomia, wykonanie oraz pitolenie o rezonansie itp.

Sam pomysł uważam za ciekawy, jednak tak indywidualny jak sam twórca. Ta ergonomie, pomijając wykonanie, dla nielicznych. Może kilka osób da się namówić, ja jednak pozostanę przy tradycyjnym DPS lub VSS :)

Ciekawią mnie opinie innych osób które to widziały, dotykały.

Tak, premiera.

Ehh. Chyba ktoś umie robić komputerową grafikę dobrze. Miałem w rękach tą "premierę". Nie jestem specjalistą materiałowym. Dla mnie to czyjaś wizja robiona w warunkach stodoły. Nawet zamieniłem kilka słów z twórcą. Podobał mi się z całego pomysłu zamek kołowrotka i lekkość uchwytu. Nie podobała mi się ergonomia, wykonanie oraz pitolenie o rezonansie itp.

Sam pomysł uważam za ciekawy, jednak tak indywidualny jak sam twórca. Ta ergonomie, pomijając wykonanie, dla nielicznych. Może kilka osób da się namówić, ja jednak pozostanę przy tradycyjnym DPS lub VSS :)

Ciekawią mnie opinie innych osób które to widziały, dotykały.

Też to widziałem, szału nie było !!!!!!!!!!. Może?????? do podlodówek by się nadał ???? .

To ten taki dobry co się sam złamał ??

;) :)

No ale chłopaki , wiecie coś to piszcie , przyznam że zainteresował mnie ten uchwyt  ,a tu takie kwiatki

A ja zadowolony wróciłemciałem bo z kolegami wodę księżycowy piłem a i gumę polubiłem. Na stoisku Gunki sami mi wciska li kije do oglądnięcia com dokładnie poglądał.Było miło co miramar 69 ?

No pewnie że tak i jedziemy na następne  ;)  :)