wesol Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam, czekałem na te targi z nie cierpliwością.No i po przybyciu rozczarowanie pełne.Oferty firm były tak słabe i okrojone że szkoda gadać, no może nie wszystkie, ale większość.Ceny jak z kosmosu.Do tego główna atrakcja czyli akwarium wyglądało jak wanna z karpiami w hipermarkecie!Słabo, słabo, słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam, Miala byc premiera uchwytu ''Delta'' z pracowni Kawalec, ma ktos moze zdjecie tak to wyglada? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Kubas coś na ten temat wie , chyba testował jakąś wędkę z tym uchwytem . Edytowane 5 Grudnia 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam, Miala byc premiera uchwytu ''Delta'' z pracowni Kawalec, ma ktos moze zdjecie tak to wyglada? BujoTak, premiera.Ehh. Chyba ktoś umie robić komputerową grafikę dobrze. Miałem w rękach tą "premierę". Nie jestem specjalistą materiałowym. Dla mnie to czyjaś wizja robiona w warunkach stodoły. Nawet zamieniłem kilka słów z twórcą. Podobał mi się z całego pomysłu zamek kołowrotka i lekkość uchwytu. Nie podobała mi się ergonomia, wykonanie oraz pitolenie o rezonansie itp.Sam pomysł uważam za ciekawy, jednak tak indywidualny jak sam twórca. Ta ergonomie, pomijając wykonanie, dla nielicznych. Może kilka osób da się namówić, ja jednak pozostanę przy tradycyjnym DPS lub VSS Ciekawią mnie opinie innych osób które to widziały, dotykały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Też to widziałem, szału nie było !!!!!!!!!!. Może?????? do podlodówek by się nadał ???? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 To ten taki dobry co się sam złamał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuitam Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A ja zadowolony wróciłemciałem bo z kolegami wodę księżycowy piłem a i gumę polubiłem. Na stoisku Gunki sami mi wciska li kije do oglądnięcia com dokładnie poglądał.Było miło co miramar 69 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Tak, premiera.Ehh. Chyba ktoś umie robić komputerową grafikę dobrze. Miałem w rękach tą "premierę". Nie jestem specjalistą materiałowym. Dla mnie to czyjaś wizja robiona w warunkach stodoły. Nawet zamieniłem kilka słów z twórcą. Podobał mi się z całego pomysłu zamek kołowrotka i lekkość uchwytu. Nie podobała mi się ergonomia, wykonanie oraz pitolenie o rezonansie itp.Sam pomysł uważam za ciekawy, jednak tak indywidualny jak sam twórca. Ta ergonomie, pomijając wykonanie, dla nielicznych. Może kilka osób da się namówić, ja jednak pozostanę przy tradycyjnym DPS lub VSS Ciekawią mnie opinie innych osób które to widziały, dotykały. Też to widziałem, szału nie było !!!!!!!!!!. Może?????? do podlodówek by się nadał ???? . To ten taki dobry co się sam złamał ?? No ale chłopaki , wiecie coś to piszcie , przyznam że zainteresował mnie ten uchwyt ,a tu takie kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A ja zadowolony wróciłemciałem bo z kolegami wodę księżycowy piłem a i gumę polubiłem. Na stoisku Gunki sami mi wciska li kije do oglądnięcia com dokładnie poglądał.Było miło co miramar 69 ?No pewnie że tak i jedziemy na następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Żeby nie siać dziwnych domysłów ,jedź i zobacz sam. Wtedy wymienimy poglądy bo nie każdy ma ten sam gust . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi