Dienekes Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Jeśli pomogłem, jestem rad Jak najlepiej zbroić? Nie czuję się na siłach, by doradzać w tym przedmiocie. Moją zbroił właśnie Robert. Rękojeść mam dzieloną, dolnik poniżej uchwytu krótki (ja tak lubię), czarna pianka, uchwyt Fuji SKTS z nakrecanym fore (brak widocznego gwintu), przelotki Fuji Alconite i Fuji SiC na szczycie, układ klasyczny. Całość bardzo lekka i czuła. I pancerna Przy STXie i tym uchwycie palec spoczywa na gołym blanku. Bardzo wygodne i efektywne. Edytka: Cw przynęt oceniam "na oko", subiektywnie niego. Sporo zależy od ich rodzaju i umiejętności. I potrzeb. Zauważyłem, że po zmianie multika na Lunę 253L odległości w dolnym zakresie wagowym wzrosły. Edytowane 4 Listopada 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 A czy byłbys tak uprzejmy i wstawił jakąś fotkę swojego cacka? Może zdecyduję się na to samo, tylko jakoś mnie zawsze bardziej ciagnęło do korka ... Jak to w praktyce wygląda? Użytkowanie przyjemniejsze, gdzie jest pianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Chciałem zachować czarno-szary schemat. I do jerków bardziej pasował mi zgrzebny, użytkowy charakter czarnej pianki. No i licuje z knobami STXa. Udało się dopasować gotowy zestaw pod STXa (szare wstawki). Omotki też szare. Całość nawiązuje do bohatera wyśmienitej powieści Leopolda Tyrmanda Edytowane 4 Listopada 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Zakochałem się ... Wygląda prześlicznie... Jaka waga takiej wędeczki? Jeśli to nie tajemnica, to ile wyszedł Cię całkowity koszt zakupu? Jak nie chcesz pisać tutaj, możesz na PM ... Edytowane 4 Listopada 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Wagi nie znam. Nie miałem okazji zważyć. Dla mnie waży tyle, co nic. Koszty ustal z pracownią/sklepem. Mój wydatek nie musi mieć przełożenia na Twój. Trochę czasu upłynęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ok, decyzja zapadła ... Biorę jak wyżej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi