lokoko83 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) WitamJak w temacie co doradzicie pod AVS70MHF (213 cm/11-21 g)Przynęty głównie gumy + główka od 10 g do nawet 30 g (spokojnie ten kijek spokojnie to udźwignie )) następnie woblery i wahadła.Szczupaki, sandacze, bolenie - wszystko z rzekiCena jaką mogę przeznaczyć do powiedzmy max 900 złNajchętniej nówka sztuka a jak już nie, to mało śmigany Ps. proszę sobie darować Zaubery, mam i nie podoba mi się w nim strasznie wyczuwalna praca przekładni Edytowane 1 Listopada 2014 przez lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Może szukaj jakiegoś turka, w stanie ,,igła,, , zapewne młynek posłużył by dożywotnio jak nie dłużej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Na "drapierzniki" to zaden sie nie nada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Może szukaj jakiegoś turka, w stanie ,,igła,, , zapewne młynek posłużył by dożywotnio jak nie dłużej .a jaki konkretnie model/wielkość do takiego kija będzie odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Czy autor posta lub mod może poprawić błąd ortograficzny w tytule? Bo aż oczy bolą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Myślę, że Tournament Z 3000-3500iA spokojnie starczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Turek 2500, Twin power lub stella 3000. Zależy od stanu, w cenie powinieś się zmieścic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No ja gdybym miał turka 2500 bałbym się go używać do gum z główkami 10/30 g, tzn. bardziej było by mi go szkoda niż bym się bał , rozmiar 2500 bardziej jest przeznaczony do lekkiego łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 moze ci sie uda gdzies dopasc twinka 11 w tej cenie i moc i finezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Zajrzyj kolego na olx ktoś tam wystawił turka x 3000 c w b.d. stanie z pudełkiem, a w kwocie się zmieścisz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi