Patrinho Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam chcial bym poinformowac o nowych kolorach salmo slidera takich jak: ABL,CYP,HGS,HSH,PE.. łowił juz ktos na te kolory i jak rezultaty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patrinho Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 tu dam foty http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popenphoto.php?file= ../p/s3/1242730900.jpg http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popenphoto.php?file= ../p/s3/1243427008.jpg http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popenphoto.php?file= ../p/s3/1243427000.jpg http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popenphoto.php?file= ../p/s3/1242730948.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Dla mnie to tylko pozyskanie kilku kolejnych złotówek od tych samych wędkarzy-pasjonatów Powiem tyle, że warto je mieć w swojej kolekcji bo ładnie wyglądają Wg mnie nie potrzebne są te kolory Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ryjson Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Jak dla mnie lusterko z czarnym grzbietem mistrz! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrew Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Lapalem na PE i bez rewelacji. Ten sam kolor tylko z czerwonym brzuchem w pajku to jest magnes po prostu. W ogole uwazam ze Slider to bardziej legenda niz jakas ultra skuteczna przyneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 A ja uważam, że jest łowny, wystarczy poświęcić mu najwięcej czasu, tak jak każdej przynęcie, tak jak Ty andrew pajkowi Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bezel Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Nie powiem ale wszystkie mi się podobają a szczególnie też właśnie srebro z czarnym jednego można mieć ale jak się okaże, że nie pracuje lewo prawo tylko ukos góra dół to się zastrzelę chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Czy abyy na pewno to zdobienie to tylko srebro z czernią? Proponuję dobrze się poprzyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bezel Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Opalizująca folia holograficzna ?? Takie zdziwione oko jeszcze martwi mnie tylko czy wersja ta będzie na SD 7cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Będzie jeszcze na piątce i szóstce... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Nie zastałem jeszcze sytuacji nad wodą, żeby tęczowe rozbłyski typu HOLO, sprawdziły się specjalnie dobrze wobec podobnych przynęt bez blink'ów. Jak Wasze doświadczenia w tej materii?? Prawdziwy szczupak w kształcie slidera, czy slider w kolorze szczupaka?Nie zaprzeczę, że być może łowne, ale wygląda to dla mnie dość komicznie.. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kjan Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam wszystkich,Tak pojawiły się holograficzne Slidery, jak i inne nowości Salmo.Holograficzne wzory są z folii holograficznej, ale po hotstampingu, gdzie uzyskany jest wzór łuski.Na razie Holo jednak tylko w SD10 ze Sliderów.Fakt 5-tki i 6-tki będą wkrótce ale bez holografi na chwilę obecną. Na rynek poszły też inne nowości: Hornety MO (Motor Oil), Minnowy w nowych kolorach: M (Minnow) - dostępny w rozmiarach 5 i 6, RBT (Rainbow Trout) i RD (Real Dace) - dostępne we wszystkich rozmiarach. Pozatym nowe Frisky w rozmiarze 5 cm w obu wersjach i nowe Executory 9 i 12cm w wersji SR. Dodatkowo Slim w kolorze TB (Tobais) i mniejszy brat 10cm. Pozdrawiam wszystkichKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patrinho
Witam chcial bym poinformowac o nowych kolorach salmo slidera takich jak: ABL,CYP,HGS,HSH,PE.. łowił juz ktos na te kolory i jak rezultaty??
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi