mifek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Przed chwilą dostałem taki oto link. Myślę, że sprawa już była wielokrotnie wałkowana, ale wiadomo jak to jest z okazjami- człowiek potrafi czasami nawet w imie experymentu sie skusic... POWER PRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Teraz to nawet ja rozpoznam podróbkę Dzięki Mifku! Siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 spoko ja tez sie ciesze ze wiemy po czym poznac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 A co powiecie Panowie o tym? http://www.allegro.pl/item89336461_najtaniej_power_pro_20lb_ test_270m.html Niestety jeszcze nie wiem po czym SIUDAK poznaje, dlatego pytam wyżej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 wiecej informacji: na stronie producenta Power Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 A co powiecie Panowie o tym? http://www.allegro.pl/item89336461_najtaniej_power_pro_20lb_ test_270m.html Niestety jeszcze nie wiem po czym SIUDAK poznaje, dlatego pytam wyżej. Pozdrawiam Tego sprzedwce znam i u niego kupiłem. Możesz być spokojny - ma oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ...ja tez sie ciesze ze wiemy po czym poznac... Niestety nie jest to takie proste. Osobiście widziałem w krajowych sklepach PP w identycznych pudełkach jak oryginały. Jednak linka w środku na pewno nie była oryginałem. Druga sprawa jest taka, że sprzedawana na allegro linka PP po 40 zł to prawdopodobnie podróba bo jej cena jest śmiesznie niska, nawet w porównaniu z ceną osiągalną w amerykańskich sklepach, która nota bene jest troszkę wyższa.Jednak patrząc na informację o podróbkach, którą umieścił Power Pro na swojej stronie, nie jest już takie oczywiste, że ta linka z allegro to podróbka. Pudełko z oryginału jest IDENTYCZNE z tym z allegro.Więc, według mnie, o tym czy jest to podróbka świadczy jedynie zbyt niska cena, a nie opakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ten czlowiek z aukcji oferuje tez Rapale po konkurencyjnych cenach. Czy to tez sa podroby ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Moje pytanie dotyczyło rozpoznawania wyrobu legalnego. Link jaki przytoczyłem był zupełnie przypadkowy i cieszę się, że trafiłem na dystrybutora legalnego towaru. Jeżeli jednak uraziłem - proszę o wybaczenie. Okazuje się, że bardzo podobna dyskusja jest na WCWI, a w tym przypadku chodziło mi tylko o rozpoznawanie oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Grynszpan, Nie wiem czy kogos uraziles. Ja zapytalem z ciekawosci. Bez jakichkolwiek podtekstow.Mialem kiedys pomysl kupic z tego zrodla pare wabikow. Ale trafilem na lepsze Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 @Guzu, @GrynszpaNNa aukcjach tego sprzedjacego sa raczej orginaly:http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=312528Jest zarejestrowany/uzytkownikiem na wcwi, kilka osob kupilo i twierdza ze orginal Tutaj ostrzezenie o podrobkach tyczy sie aukcji tego uzytkownika: http://www.allegro.pl/item90278575_115metrow_plecionki_power _pro_0_19mm_13kg_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 rasowe wskazowki, wprawdzie ja sie o podrobki nie boje, bo niby jak, ale wskazowki sa cool ale mi wpadlo do czachy jeszcze cos takiego, czy do opakowania, takiej podroby, tez jest dolaczana probka towaru, tak jak w oryginale?probka powinna sie znajdowac w otworku, w gornym, prawym rogu opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Pitt to jest bardzo cenna uwaga. masz rację. W mojej PP tak było. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 W plecionce zakupionej od kolegi Słoiczek_babuni vel craft z WCWI wszystkie uwagi producenta co do oryginalności plecionki są spełnione. W rogu jest też przewiązany fragment plecionki. Moje badanie organoleptyczne też to zdaje się potwierdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 A co powiecie Panowie o tym? http://www.allegro.pl/item89336461_najtaniej_power_pro_20lb_ test_270m.html Niestety jeszcze nie wiem po czym SIUDAK poznaje, dlatego pytam wyżej. Pozdrawiam Tego sprzedwce znam i u niego kupiłem. Możesz być spokojny - ma oryginał. Potwierdzam ma koleś oryginały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Odkopuję - jakby ktoś się chciał skusić: http://allegro.pl/item1157762567_nowa_plecionka_power_pro_0_ 16_100_m_10_kg_okazja.html Podróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ciekawe co na to producent . Może by im linka podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-K2- Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam,jakim sposobem stwierdzasz(cie) ze to podrobka?Na podstawie fotek, albo nabyl ktos ten produkt? thxK2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Np. na tej, że PowerPro nigdy nie było sprzedawane w odcinkach 100 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam,jakim sposobem stwierdzasz(cie) ze to podrobka?Na podstawie fotek, albo nabyl ktos ten produkt? thxK2 Na podstawie własnego doświadczenia i maila zwrotnego od producenta - po przesłaniu zdjęć. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Żeby dodatkowo skomplikować temat dodam, że kupiłem w tym roku na 99% oryginalną power pro (duży Warsiaski sklep), której grafika opakowania tekturowego była inna niż grafika na naklejce szpulki z linką. OPakowanie było na europę, naklejka ze szpulki na amerykę. MOżna sobie sprawdzić na stronie power pro. Mają inne opakowania na te dwa rynki. Powodzenia w odróżnianiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Odbiegajac troche od PP, ale temat jak najbardziej podobnyco myslicie o tym: http://allegro.pl/item1194113106_berkley_plecionka_fireline_ 0_16_mm_10_2_kg_100_m.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jak dla mnie bez roznicy. Tak czy inaczej za darmo bym nie wzial... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Podbijam temat, bo mamy już nową podróbkę na EZ Spool: http://allegro.pl/plecionka-power-pro-od-0-10-0-30-nie-zylka -zielona-i2337616464.html http://allegro.pl/plecionka-125m-zielona-power-pro-szczupak- sandacz-i2348918954.html Wersja limitowana - rozmiary i długości niedostępne w katalogu producenta. Na dodatek szpule łączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Cena genialna, wygląd identyczny... dałbym się nabrać. Jak dla mnie podrabiacze i ci co piszą wirusy komputerowe powinni być łamani kołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi