miramar69 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 http://allegro.pl/plecionka-pawer-pro-0-18mm-14-60kg-125m-1s zt-i2359908799.html http://allegro.pl/plecionka-zielona-wyprzedaz-0-20mm-16-7kg- i2364030714.htmlZnająć zycie to pewnie ten sam numer o kórym pisaliśćie wcześniej ale za to jaka rozpiętość cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 ciekawe jak z jakoscia takiej plecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ch...o, sam się nie nabrałem ale kolega pochwalił się zakupem jakiś czas temu. Plecionka mało podobna do PP , splot przypomina nieco staropolskie powrósło. Widać wyraźnie poszczególne warkocze cieńszych nitek. Wydaje mi się ze była czymś pokrywana co pozwalało utrzymać się splotowi jakiś czas razem, krótki czas. Po kilku dniach intensywnego szczupakowania splot był luźny. Kolorek blakł ale nie w rażąco szybszy sposób. Miała wytrzymywać coś ok. 15 kg i faktycznie w stanie nie zużytym była dosyć mocna, takie stwierdzenie na podstwawie rwania plećki wiązanej do palika. Wylądowała w ognisku nie z powodu wytrzymałości tylko rozwarstwiania się, szumów na przelotkach, zaciskania zwojów po holu czy zaczepie na szpuli.Zakup kolegi pochodził ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris541 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 NIESTETY należę do grona oszukanych Pierwszą PP kupiłem w sklepie za 95zł jako nowośc. Zachowała kolor w 80% do dziś (4-5 lat, nie pamiętam), nie mechaci się i pije wody. Następne z Allegro na metry to już porażka. Po 20 rzutach utrata koloru - rozjaśnienie, zwiotczenie, pije wodę, zwiększone tarcie,(po kilku wypadach) osłąbiona wytrzymałośc. Kupiłem 3-krotnie na metry i wszystkie moim zdaniem są tandetną podróbą. A więc to już nie przypadek tylko proceder. Fakt że specjalnie nie analizowałem od kogo kupuję itd. Brak czasu, nie wielki wydatek.... no i taki finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi