Skocz do zawartości

jak wędkarstwo staje się sensem życia

kjan

Rekomendowane odpowiedzi

Pozytywny facet, niepełnosprawność nie przeszkadza mu w realizowaniu swoich pasji, marzeń. Wielu z nas pewnie zabrakło by takiego uporu i woli walki jaką ma Clay.. Pokazuje nam jacy czasem jesteśmy słabi(albo on wytrwały) wymawiając się przysłowiowym bólem głowy, podczas gdy on zmaga się ze swoją odmiennością od dziecka. Zasługuje na wielki podziw.

Słyszał może ktoś o takim kolesiu z USA jak Kyle Maynard ?? Jest to zapaśnik bez rąk i nóg, który ostatnio miał swój debiut w MMA, jednak nie z równym sobie a z normalnym pełnosprawnym zawodnikiem, co dla mnie jest trochę nie do przyjęcia.MMA kobiet- jestem na tak, ale osób niepełnosprawnych, raczej na nie, co innego zaś wędkarstwo, sport dla każdego :D

Tu filmik o Kyle'u, w related videos jak kogoś interesuje powinna być jego pierwsza walka w MMA.

jakies 10 lat temu spotkalem dunskiego wedkarza, facet polawial nalogowo trocie brodzac w baltyku, do tego celu uzywal okraglaka ABU i 3 metrowego spina, byc moze bylby bardziej slawny, gdyby mial amerykanskiego sponsora, bo takze on nie mial rak, obydwa przedramiona stracil jako bardzo mlody czlowiek

Kiedyś spotkałem gościa, który miał zredukowane kończyny i do tego niedowład. Rzucał ze skrętu ciała i dobrze sobie radził. Ale koleś wiążący zestaw ustami i kikutem to po prostu mistrzostwo. Robi wrażenie, chciałbym tak dobrze radzić sobie z rzeczami niemożliwymi.