mario Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Czy znajdzie się ktoś, kto mógłby przywieźć torbę z BPS (ewent wysłać ją do PL)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Podepne się pod temat, mam pytanie odnośnie zakupu wędek w bass pro shop i transportu do Polski. Pod koniec marca wybieram się do Karoliny Północnej, akurat w miejscowości w której będę jest BPS. W planie mam drobne zakupy ???????? Na pewno wpadnie jakiś st croix, tylko zastanawiam się jak mogę z nim wrócić do Polski. Trzeba na wędkę dokupować extra bagaż? Jak leciałem z JPN to wędka leciała z bagażem jak parasolka i nie było problemów. Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Podepne się pod temat, mam pytanie odnośnie zakupu wędek w bass pro shop i transportu do Polski. Pod koniec marca wybieram się do Karoliny Północnej, akurat w miejscowości w której będę jest BPS. W planie mam drobne zakupy Na pewno wpadnie jakiś st croix, tylko zastanawiam się jak mogę z nim wrócić do Polski. Trzeba na wędkę dokupować extra bagaż? Jak leciałem z JPN to wędka leciała z bagażem jak parasolka i nie było problemów...indywidualnie- zależnie od linii lotniczych ..poszukaj w przepisach dokładnie tej linii z której korzystasz - onegdaj leciałem z wędkami ale w droga stronę , nic wtedy nie płaciłem (linie AA) ..jeszcze sobie przypomniałem - Lufthanza tez dawniej nie kasowała za kije raz tez leciałem z nimi z Frankfurtu (dwuskłady wtedy - krótka tuba) Edytowane 14 Stycznia 2019 przez lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 W Lufthanzie i ANA airways nie robili problemów. No nic, jak dostanę info o liniach to zadzwonię i zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos* Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Kolego podejrzewam ,że trzeba będzie dodatkową opłatę zrobić. Aktualnie praktycznie wszystkie linie lotnicze pobierają opłatę nawet za bagaż rejestrowany, ale trzeba dopytać. Sam w przyszłym tygodniu lecę za wielką wodę i się zastanawiam co sobie przytargać i jak, bo wiadomo z drobnymi rzeczami nie ma problemu , ale z wędką już może być. Rok temu opłaty dodatkowej za bagaż rejestrowany nie było a teraz jest ,tak więc coś się pozmieniało chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) W tym roku w lipcu leciałem ANA z japonii, wędka przywieziona w podręcznym bez problemu, przesiadałem się w Monachium na Lufthanze też nie było problemu. Ale wiadomo że Ameryka to Ameryka dlatego zapytałem bo może ktoś był i robił zakupy. Zadzwonie i się dowiem, tak będzie najprościej Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupike Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 z mojego doswiadczenia do zalezy od urzedasa na jakiego trafisz na lotnisku. jak ci nie zalezy i nie myslisz liczyc na szczescie tylko chesz sprawe wziasc w swoje rece to zakup tube i nadaj jako dodatkowy bagaz i odbierzesz wszystko bezpiecznie tam gdzie narty i inne niestandardowe bagaze sie obiera na lotnisku docelowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Panowie może ktoś ma gdzieś w szafie albo za nią taki multiplikator jak na foto ?Konkretnie to model bassmaster BMP 1000 HL. Na stopce made in Korea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin26 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Witam, Mam pytanie jest ktoś w stanie pomóc jak zrobić zakupy BPS ? Chciałem kupić trochę cykad Reef Runner ale sklep nie wysyła do Polski, a może ma ktoś kogoś w USA i zakupił by te przynęty i wysłał do Polski oczywiście nic za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi