klon Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Czy sklep ten przesyła już towar do Polski czy ciągle traktuje nas jak trzeci świat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Klon, nie rób scen przy ludziach BPS rzadko dokad wysyla poza USA. Taki maja model biznesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 sratata że tak powiem, właśnie dostałem paczkę - 2 tuby ( w sumie 3 wędki, w tym jedna jednoskład) i paczka +- jak 2xkarton po bananach z echosondą, śpiochami, butami do brodzenia i przynętami - w sumie za wysyłkę do Irlandi coś niecałe 15$.Te kije pete maina to rzeczywiście trochę dorszowe, zwracam honor Remek A wyrwałem za 30 $ fajny kij, na pstragi, 5'6, od 3/8 - 3/4oz naprawdę fajnie leży w ręce. Polecam robić tam zakupy (choc nie wiem czy wam do kraju-raju wyślą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Standerus niestety do polaska to oni nie chca slac takz eniestety nie ma lekko no chyba ze chcesz być ogniwem pośrednim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Że się czuję jak pośrednie ewolucji miałbym wprawę Ale to fakt że wyślą ci do pakistanu a nie do polski. jakaś jest poruta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 @Klon, niestety BPS nie przesyła bezpośrednio do Polski. Wysyłają do wielu krajów Europy ale nie do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Kuba, oclili Ci ten sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jeszce nigdy mi nie oclili a ściągałem chyba cztery razy, ujest ok, ceny śmieszne a jakość sprzętu trudna do znalezienia w europie. Polecam basspro bo mają śmieszne ceny wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Te kije pete maina to rzeczywiście trochę dorszowe, zwracam honor Remek ten kijek przerabiałem. On nie jest zły bo np. do fatso 14s to wręcz idealna pała - fatso 14s lata z niego jak popierdółka. Poza tym on jest świetnie wyważony a jeśli tego mało zawsze można operować balansem w dolniku. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 to już wiemy jak ciagnac do europy z basspro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 tak a jak dokręcić jeszcze za dwa hantle to bedzie....lekki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaUrban Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Cześć,Słuchajcie, jak to jest w basspro.com. Można płacić nornalną kartą płatniczą, czy konieczna jest karta kredytowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 co to jest normalna karta platnicza? placisz wszystkim, co ma logo VISA, Amex, Diners Club, Mastercard...ale tylko wypukle (bez PINu, z kodem CVV2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaUrban Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Hmmm, normalna karta płatnicza to taką którą dostajesz do rachunku ROR. Ja mam np. Visa Electron. Nie znam się na tym tak bardzo, ale to chyba całkiem co innego niż karta kredytowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Visa Electron - nie - to karta płaska (nie ma wypukłych literek). Trzeba mieć zwykłą VISA. A chcesz coś kupić i sprowadzić bezpośrednio do Polski? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaUrban Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No więc w takim razie swoją kartą nie zapłacę. Tak chciałbym kupić echo i kilka szpulek plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No więc w takim razie swoją kartą nie zapłacę. Tak chciałbym kupić echo i kilka szpulek plecionki. Z tego co się orientuję BPS nie wysyła niczego do Polski. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaUrban Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja sie zalogowałem, dodałem produkty do listy, wybrałem miejsce przesyłki i doszedłem do momentu podania nr karty. Więc nie będzie problemu z wysyłką, szczególnie że znajomi kupowali i było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Przejrzyj zakładke kupie-sprzedam. Jeden z użytkowników trudni sie sprowadzaniem do Polski sprzetu z Cabelasa i z Basspro. Moze lepiej skorzystac z uslug posrednika - ominie Cie sporo zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja też zamówiłem, nawet podałem kartę i dwa dni później dostałem info -> sorry ale do Polski nie wysyłamy. Sprawdź to bo ja już dawno z BPS nic nie kupowałem. Z Cabelasa i owszem - wysyłają. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaUrban Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dzięki Remek za info. Powiedz mi jeszcze w cabelasie, jakie są orientacyjne koszty przesyłki. Jak kupowałeś to doliczali jeszcze jakieś podatki, cła, vaty i inne haracze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 W USA nie ma VATu. Podatku tez nie doliczaja. Placisz koszt przesylki, niemaly. Musisz popatrzec w warunki dostawy.By the way - VISA Electron jest nienormalna karta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 W USA jest TAX i przy pechu można go nawet zapłacić ale wszystko zależy w jaki sposób sprowadzasz sprzęt. Oczywiście jeśli zamówisz sprzęt w USA i przyjdzie on bezpośrednio do Ciebie musisz liczyć się z odprawą celną. Obecnie w Polsce płaci się 22% VAT oraz cło 3,7% (na haczyki bez przyponu 1,7%). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wils Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jedną z niewielu kart płatniczych którą można płacić za transakcje przez internet jest Visa Inteligo Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi